Naar gevoel in eikel

  • #1

    Dag, ik heb al lange tijd (ca. 4 jaar geleden begonnen en met lange tussenpozen ups en downs) een naar gevoel, duidelijk aan de voorzijde van m'n piemel, in de eikel.
    Het is een soort weïg, prikkelig, licht branderig gevoel die continue aanwezig is.
    S'morgens minder gevoelig dan s'avonds.
    Pijn is tot nu toe een veel te groot woord, het is vooral een naar gevoel.
    Stijf worden, seks hebben, ejaculatie en plassen is geen probleem en is (meestal)ook niet gevoelig/pijnlijk.
    Bij aanraking of knijpen doet de piemel ook geen enkele pijn. Uiterlijk is er ook niets afwijkends te zien.

    Het lijkt als er van binnen iets met het weefsel is, of iets is met de bloedtoevoer of iets als spataderen, maar dan van binnen, of iets met de plasbuis omdat het s'morgens minder gevoelig is.

    Afgelopen periode een ontsteking gehad in de blaas/prostaat waarbij bloed geplast en 6 weken antibiotica geslikt (amoxyxiline).
    Ontsteking is weg, het nare gevoel blijft bestaan, hebben deze 2 zaken iets met elkaar te maken?

    Wie heeft deze ervaring en kan zeggen wat het kan zijn?

    Reageer
    #2

    Helaas kan ik niks doen om te helpen: maar ik heb wel vermoedelijk hetzelfde probleem.
    Ik heb ook een dergelijk vreemde gevoel voor in de eikel, het lijkt in de plasbuis te zitten. In tegenstelling tot veel andere kwaaltjes wordt gevoel wordt niet erger bij of na het plassen.

    Ik heb nu tweemaal in deze tijd een bijbalontsteking gehad. De eerste keer is de bijbalontsteking opgelost met 10 dagen levoflaxine, maar het gevoel in de eikel bleef. Pakweg anderhalve week geleden heb ik nogmaals een bijbalontsteking gehad waarvoor ik nu 20 dagen levoflaxine slik: het gevoel is evenals de keer daarvoor is het gevoel in de eikel nog niet weg( nu dag 10 van de kuur).

    Dus ook ik ben benieuwd of hier wat over bekend is!

    Reageer
    #3

    Dag allemaal,
    Jullie hebben beiden last van een schimmelinfectie.
    Een schimmelinfectie komt véél vaker voor dan een bacteriele infectie. Sterker, juist een behandeling met amoxiline zorgt ervoor dat de schimmels zich vermeerderen!
    FUNGIZONE is een medicijn dat jullie moeten vragen aan jullie huisarts en je zult zien dat het werkt!
    Ik hoor wel van jullie,
    Groetjes, Gus

    Reageer
    #4

    Hee,
    Ondertussen heb ik een diagnose gekregen, waarvan ik eerst verbaasd was maar wat het voor mij wel verklaard.
    Ik heb een overspannen bekkenbodemspier, wat ook bevestigd is met een EMG. Onbewust span ik die spieren daaronder aan, waardoor een aantal dingen gebeuren, de zenuwen naar de penis raken beklemd waardoor daar een pijn achtig gevoel optreed. Verder raken allerlei kanalen geblokkeerd wat er bijv voor zorgt dat urine is de plasbuis achterblijft wat dan makkelijker kan ontsteken.

    En inderdaad in de ochtend is de spier meer ontspannen. In de slaap ontspant de spier gedeeltelijk.

    Weet niet of het ook voor jou de diagnose moet zijn, maar laat het eens een keer checken bij een bekkenbodem fysiotherapeut.

    Reageer
    #5

    Bedankt voor het delen van jouw ervaring.

    Reageer
    #6

    thx hier heb ik volgens mij zeker wat aan...

    Reageer
    #7

    En wat kun je aan een overspannen bekkenbodem spier doen?

    Reageer
    #8

    Hallo, ik zit met het zelfde probleem. Het is een zeurend kriebelig gevoel geen pijn te noemen en net niet branderig. Het gevoel is niet constant aanwezig. Alleen als ik zit, lig of stilsta. De ene keer zit het gevoel net tpv mijn balzak en daarna zit het weer in me penis. Meer van de dag is het voelbaar in de penis ter hoogte van de eikel of in het midden van de penis. Het is duidelijk voelbaar IN me penis. De huisarts heeft me urine op kweek gezet en kon niks vinden. Ik vraag me af wat dit zou kunnen zijn. Ik loop hier nu 2 weken mee.

    Alvast bedankt voor de reacties!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Nog even een aanvulling. Er is verder niets te zien aan me penis.

    Reageer
    #10

    Wie oh wie heeft hier al een oplossing voor gekregen???

    Reageer
    #11

    Goedendag allen,

    Ik heb last van diezelfde soort klachten en ook mijn urine is op kweek gezet bij de dokter. Zij hebben daar gelukkig niks geks kunnen vinden maar toch blijven de klachten aanhouden. Een prikkelig gevoel voor in de penis en met vlagen ook in de balzak. Ook ik heb er s'avonds meer last van dan s'morgens. S'morgens lijkt alles gewoon normaal maar naarmate de dag vordert krijg ik meer last. Vreemd genoeg lijkt ook mijn been hier last van te krijgen. Ik heb een soort van constante spierpijn in m'n linkerbeen. Misschien ook iets wat jullie ook bekend voor komt? Ik ben wel heel erg nieuwsgierig hoe het nu bij jullie verder is afgelopen? Ik heb overigens nog wel een keer antibiotica gekregen van de arts die ook gebruikt wordt tegen een soa chlamydia (weet even niet meer hoe het heet). Maar dit leek haar erg onwaarschijnlijk gezien ze ook niks in mijn urine gevonden hadden. Toch heb ik de kuur genomen (2x pil achter elkaar innemen) en het gevoel werd daardoor wel ff beter. Dit heeft zo'n 2 weken geduurd. Nadat ik weer sex met mijn vriendin heb gehad kwam het prikkelige gevoel toch weer terug en ben in staat toch weer contact op te nemen met de dokter. Maar die zegt dan waarschijnlijk niet veel meer voor me te kunnen betekenen gezien ik al bij 2x specialisten ben geweest en hun ook niks hebben kunnen vinden. Ik heb een cystoscopie gehad (inwendig onderzoek via plasbuis van de penis) en een echo onderzoek maar uit beide kwam niks geks naar voren. Ik hoop dat jullie mij op weg kunnen helpen. Ik hoor graag van jullie!

    Gr. J

    Reageer
    #12

    De klachten kunnen veroorzaakt worden door een te gespannen bekkenbodem.
    Misschien is het goed om eens naar een gespecialiseerd fysiotherapeut gaan.

    Reageer
    #13

    Vraag bij je huisarts voor een doorverwijzing naar de uroloog!

    Reageer
    #14

    Klopt helemaal.
    Heb ook het zelfde probleem en na vele urine en bloedtesten verder blijkt het de bekkenbodem spier te wezen die zonder dat je het door hebt aangespannen is.
    Werd daarom ook door verwezen naar een bekkenbodem specialist.

    Reageer
    #15

    Ik heb net als jullie dezelfde symptomen. Het zeurige gevoel in de eikel of voor de balzak net alsof er iets vaststeekt. Ook ben ik zeer vermoeid. Van de ene op de andere moment slecht gehumeurd en heb een kort lontje wat anders niet zo is! Ik voel me zweverig en met moment begin ik te staren door de vermoeidheid. Met momenten kan ik wel huilen en voel ik me superslecht. Hierbij komt nog eens constante constipatie! Heb al vele urine en bloed testen laten doen met altijd een negatieve uitkomst..nu dat ik deze discussie tegen kwam en zag dat jullie exact dezelfde symptomen hadden als ik ben ik dieper ingegaan op het schimmel voorstel. En zowaar heb ik iets gevonden wat aan mijn symptomen beantwoord. Ik ben hiermee naar de dokter gegaan en die zei me dat het wel eens candica kan zijn. Ik ben hier sinds vandaag pillen voor aan het slikken en hoop dat er beterschap op komst is! Ik zal na de 10 dagen laten weten hoe het gelopen is en hopelijk kan ik jullie daarmee al wat helpen!

    Reageer
Reageer op: Naar gevoel in eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief