Zeurend gevoel in linker teelbal/testikel + onderbuik(links)/lies

  • #1

    k heb sinds ongeveer een jaar last van mijn linker teelbal. Een zeurende pijn die de ene dag minder is en de andere dag weer iets meer. Ik heb een paar maanden geleden een beetje op internet gezocht en dan kom je de engste dingen tegen van wat het kan zijn. Toen ben ik naar de huisarts gegaan en die zei vrijwel meteen na nog geen halve minuut dat het een ontsteking van mijn linker bijbal/testikel was. Toen heb ik een 10 daagse antibiotica kuur gehad. ( volgens mij iets met cyprofloxacine ofzoiets) 10 dagen afgemaakt.. (wel af en toe een paar biertjes op een avond) en het leek na 10 dagen weg te zijn. De huisarts zei dat het na de kuur voor zo'n 70% weg moest zijn en helemaal
    weg moest het zijn naar ongeveer anderhalve maand. Maar dat was het dus niet. T is niet meer zo erg als eerst maar nog wel degelijk aanwezig. Maar wat ik gemerkt heb is dat het zeurende gevoel(het doet niet eens pijn en als ik bv buiten ben en er niet aan denk dan lijkt het alsof ik het niet eens voel.. Maar het is er wel) dat het een beetje na mijn onderbuik gaat(links).. Ongeveer waar de gemiddelde onderbroek rand zit. En soms voel ik het ook een beetje in me lies, dat zeurdende gevoel. het lijkt ook ofdat dat onderbuikgevoel iets minder word als ik net gepoept heb. En het lijkt ook ofdat ik sinds ik dat gemerkt heb meer moet poepen. 3/4 x per dag soms wel is.. Ik ben echt benieuwd wat het nou kan zijn... Zou het toch alleen een bijbal onsteking zijn.. Of een soa of iets... Wat ik me bijna niet kan voorstelle want doe het vrijwel altijd met condoom.. Heb het vorig jaar wel met een prostituee gedaan alleen dat was volledig veilig met condoom.. Ik heb verder ook geen geel/witte afscheiding of pijn bij het plassen. Ook geen jeuk ofzo. Maar heb soms wel een paar hele klein rode vlekjes? op m'n eikel.. maar die verdwijnen na een paar dagen weer.. ik denk dat dat irritatie is ofzo.

    Ik zou nu echt willen weten wat het nu is.. Kan het zijn dat de antibiotica toen die tijd niet goed genoeg is aangeslagen? Tijdens de antibiotica kuur had ik soms het gevoel dat het volledig weg was.. of is het een soa of aids? Wat ik me gewoon totaal niet kan indenken..

    Reageer
    #2

    Ik heb ditzelfde probleem al jaren en ik heb nu eindelijk een antwoord van de huisarts.
    Ik ging ook naar de huisarts met de klacht dat ik af en toe gevoeligheid voelde en/of een zeurende pijn in mijn linker bijbal.

    Waardoor dit komt: Het bloed wat je teelballen binnenkomt komt vanaf de slagader. Het bloed wat je linker teelbal binnenkomt gaat echter eerst via de nier, hierdoor is de linkerteelbal vaak minder goed ontwikkeld en heeft meer kans om slagaders te krijgen. Wat je voelt kan dus ook een slagader zijn.

    Persoonlijk had ik ook een chiste (spelling -> uitgesproken als kieste) die onschuldig is, maar zich af en toe opzwelt of vult met vocht en hier komt die gevoeligheid vandaan.

    Blijf controleren of je iets gek voelt en ga anders nog een keer langs de huisarts om alles uit te sluiten voor je geruststelling.

    Reageer
    #3

    ik heb presies het zelfde aleen trilt er een spier ook in me linker zij onder in teminste ik denk dat het een spier is het trilt net als dat je oog ook wel is doet als je vermoeid ben zo voelt het heel raar

    Reageer
    #4

    Ik heb het elfde ben bij de dokter geweest zelfde op foto's niets te zien
    ze zeggen dat het een gaatje in de buikvlies is nu ook trillend gevoel in onderbuik. Loop er al jaren mee gaat niet over zelfs laten masseren etc dacht dat het een blessure was omdat ik ook last van mijn rug had. Heeft overigens ook niet geholpen. accupunctuur niets helpt om het proces opgang te krijgen zodat het buikvlies heelt moet uit scheuren dan kunnen ze er echt wat aan doen zeggen ze. toch blijft het raar loop er al 7 jaar mee kom er niet vanaf

    Reageer
    #5

    Ik heb precies hetzelfde. Een zeurende pijn aan de linkerkant van mijn balzak en linkerzij. Ook wat rode vlekjes op mij eikel. Veel aandrang tot ontlasting. Beginnen met plassen gaat moeilijk. Ik ben wel beniwud hoe het verder bij jou is afgelopen.

    Reageer
    #6

    Ben je hiermee wel al bij de huisarts geweest?

    Reageer
    #7

    Nog niet. Ik wil eerst even een idee krijgen wat het kan zijn en of ik er soweiso mee naar de ha moet

    Reageer
    #8

    Ik zou dat toch maar doen.
    Je had het over rode vlekjes op de eikel. Is er ook iets te zien aan de uitgang van je urinebuis? Heb je witte schilfering van je voorhuid? Hoe oud ben je? Voelen je teelballen wel gewoon of zij die ook pijnlijk?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Er is niks te zien bij de uitgang. Plassen is niet pijnlijk. Ballen zijn niet pijnlijk. Geen schilfering. Ik ben 46 jaar.

    Reageer
    #10

    Maar het beginnen van plassen is wel wat moeilijk. Ik zou toch maar even naar de huisarts gaan. Het is mogelijk dat je prostaat wat vergroot is.

    Reageer
    #11

    Hallo

    ik heb nu 2 jaar last van schilferige huid bij de schaamstreek en wordt rood en dik als ik eraan krab door de jeuk. Ik heb ook een gevoelige linkerbal. Weten jullie wat het is of een oplossing. Je zou me er erg mee helpen

    Reageer
    #12

    Het kan een vorm van eczeem zijn of een schimmelinfectie.
    Ik zie geen direct verband met de gevoelige bal. Misschien is het wel verstandig om even bij de huisarts langs te gaan. Hij/zij kan dan iets voorschrijven voor de schilferige huid en meteen even je teelbal checken.

    Reageer
    #13

    Ik heb precies hetzelfde, weet je al iets meer?

    Reageer
    #14

    Ik heb sinds 5 dagen ook een zeurend gevoel in mijn linker teelbal.... Ik ben nu bezig aan mijn examens en pak daarvoor concentratiepillen genaamd dextro-amfetamine. De uitscheiding daarvan gebeurd door de nieren. Kan dit misschien de oorzaak zijn ? Wat moet ik doen? Alles ziet er normaal uit voor de rest....

    Reageer
    #15

    Het zou een bijbal ontsteking kunnen zijn. Ga naar de huisarts.

    Dextro-amfetamine zijn geen concentratiepillen.
    Het is een medicijn voor mensen die ADD en ADHD hebben. Het zijn amfetamine-achtige stoffen vergelijkbaar met speed.

    Reageer
Reageer op: Zeurend gevoel in linker teelbal/testikel + onderbuik(links)/lies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief