onzekerheid over rechterbal

  • #1

    HI,

    Tijdje terug ben ik bij de dokter geweest omdat ik een wat gevoelige bijbal had aan de rechterkant. Nu heeft de dokter het gecontroleerd en dacht aan een spermatocele.
    ik ben toen voor de zekerheid naar het ziekenhuis geweest voor een echo om eventueel teelbalkanker uit te sluitemn en is er urine afgenomen voor een evetuele mogelijkheid van een soa en dus een ontstoken bijbal. UIt de echografie kwam voort dat het inderdaad om een spermatocele ging en had ik ook geen soa.

    Toch ben ik nog steeds een beetje ongerust. De rechterbal is voor mijn gevoel een stuk groter dan de rechter en is ook mijn lymfeklier in de rechterlies wat opgezwollen heb ik het idee.

    Ik neem aan dat bij de echo direct te zien was dat het niet om teelbalkanker gaat, maar toch maak ik me daar zorgen over.

    Ik durf ook eigenlijk niet weer naar de dokter.. die denkt vast komt ie weer met z'n balletjes...

    IK vraag me nu dus af wat het dan wel kan zijn, of dat ik me druk maak om niks.
    Misschien toch een kleine ontstekking aan de teelbal of bijbal ( vandaar de naar mijn gevoel wat opgezwollen lymfe in de lies om dit te bestrijden)

    Iemand die me uit de zorgen kan halen?

    Reageer
    #2

    Ik bedoelde natuurlijk dat ik het gevoel heb dat de rechterbal wat groter is dan de linker .... ik schreef de rechter groter dan de rechter....;-)

    Reageer
Reageer op: onzekerheid over rechterbal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief