Witte vlekken

  • #1

    hallo,

    Ik ben 16 jaar oud.
    Ik heb een probleempje en voordat ik naar de huisarts gaat wil ik het toch zeker weten.(ben niet zo'n held hierin)
    Als ik in mijn onderbroek kijk(maakt niet uit wanneer 's ochtends, 's middags of 's avonds)dan zitten hier gele vlekjes in. De ene dag zit er niets in en de andere dag gebeurt het wel drie keer(heb het getest door weer een schone onderbroek aan te trekken). In een witte onderbroek zijn ze geel maar in een donkere wit(ik vertel het maar).
    Ik heb al verschillende dingen gelezen zoals een druiper, maar het doet nooit pijn bij het plassen en het is niet groen. Ook heb ik gelezen dat het prostaatvocht kan zijn maar hier komt het achter het plassen aan en dit is bij mij niet het geval. Verder stond er dat het van opwinding kan komen maar het kan wel drie keer op een dag gebeuren dat vind ik best veel dan.
    Verder heb ik nog nooit geslachtsgemeenschap gehad of (dat ik weet)nog nooit iemands bloed in mijn bloed gehad. Verder krijg ik ieder jaar de griepspuit maar deze kunnen(weet het bijna zeker)niet besmet zijn wat ze worden uit een verpakking gehaald en na het spuiten direct weggegooit(kunnen niet hergebruikt worden).

    Ik hoop dat iemand mij serieus andwoord kan geven want ik zit er best wel mee.

    alvast bedankt,

    met vriendelijke groet
    Probleempje

    Reageer
    #2

    Is het niet gewoon afscheiding, dat wat meisjes en vrouwen ook hebben?

    Reageer
Reageer op: Witte vlekken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief