Ziek na masturbatie en seks

  • #1

    Hallo iedereen,

    Ik heb al bijna een 3 kwart jaar last van ziekte na masturbatie en seks.
    Dit was begonnen nadat er bij mij een zeer ernstige maagontsteking en spastische darm geconstateerd werd.

    Elke keer na masturbatie ben ik direct erna misselijk, dan haal ik een paar keer diep adem en zakt het meestal wel wat, maar s'avonds en de komende 2/3 dagen erna komt die misselijkheid terug gepaard met darmklachten en het gevoel alsof ik koorts heb, zonder het verhoogde lichaamstemperatuur.

    Ik heb ook, vooral, last van me rechter teelbal en wat lijkt tussen me teelballen en blaas/darmen na masturbatie of seks. Ik ben hier al mee naar de huisarts gegaan, maar hij zei tegen mij dat er niks aan te doen was en dat ik het moest afwachten, maar het gaat niet over.

    Ik hoop dat jullie mij iets op weg kunnen helpen.

    Reageer
    #2

    Hallo Moridan, neem je medicijnen tegen de maag- en darmklachten? Staat er niets over misselijkheid als bijwerking in de bijsluiters?

    Groetjes Joleen

    Reageer
    #3

    Hee Joleen,

    Ik neem momenteel alleen Domperidon, maar dit is een medicijn tegen misselijkheid.

    Reageer
    #4

    Hé Moridan, laat je doorverwijzen naar een uroloog. Die is gespecialiseerd. Het is toch zeer vervelend dat je steeds misselijk bent na iets wat heel lekker hoort te zijn! Laat je weten hoe het verder gaat met je?

    Succes

    Reageer
    #5

    ik heb daar ook last van wat jij zegt en ik ben ook al bij een uroloog geweest voor mijn prostaat omdat er daar een knobbel of iets zat maar dat was niet om mijn zorgen over te maken . ik heb zelfs tijdens de masturbatie dat ik licht word en raar in mijn hoofd en als ik kom pijn in mijn hoofd

    Reageer
    #6

    Hallo,

    Beroerd zijn na sex/masturbatie is mogelijk. Er is een onderzoek gedaan dat dit door het eigen zaad kan komen.
    Het heeft ook een naam: het Post Orgasmic Illness Syndrom (Google maar eens). Neuropsychiater Marcel Waldinger van het HagaZiekenhuis in Den Haag heeft hier onderzoek naar gedaan. De behandeling kan onder andere bestaan uit injecteren met verdund zaad.
    Tip: navraag huisarts/specialist

    Reageer
Reageer op: Ziek na masturbatie en seks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief