Kromstand Penis

  • #1

    Hallo, ik ben een jongen van 21 jaar. Sinds ik erecties heb, heb ik zover ik weet een kromme penis gehad. Ik heb hier altijd een gedeelte schaamte voor gehad maar ik heb ook altijd het idee gehad dat de kromstand een volledige erectie belemmerde. Weet iemand of een kromstand (naar beneden gebogen in een flinke hoek)de bloedtoevoer kan belemmeren? Het is namelijk zo dat wanneer ik masturbeer de penis nooit 100% hard voelt. Wanneer ik echter mijn penis recht buig (wat wel mogelijk is met wat moeite) dan is hij keihard.
    Op sexueel gebied kost het echter heel wat moeite om geslachtsgemeenschap te bedrijven, dat is natuurlijk deels psychisch omdat ik bang ben een te slappe erectie te hebben maar ik denk dat het fysieke mij toch ook flink parten speelt.
    Ik ben bang om naar de dokter te gaan omdat ik vrees dat hij me af zal schepen met één of ander praatje waar ik niets aan heb, dat het allemaal tussen m'n oren zou zitten en dat geen enkele penis 100% recht is.
    U moet begrijpen dat ik het hier niet heb over een kleine buiging maar echt een behoorlijke buiging in erectie waarbij ik moeite heb om een stevige erectie te behouden. Ook wanneer spontane erecties optreden (zoals een ochtenderectie) dan is deze nooit volledig hard en de erectie verdwijnt al snel. Dit heb ik al sinds ik me kan herinneren.
    Ik heb me ingelezen en zag dat operatie aan een kromme penis mogelijk is. Na de operatie is de penis zo een 1 tot 1,5 cm korter, iets wat mij zorgen baart daar ik een penis heb van ongeveer 15 cm. Bovendien is een besnijdenis noodzakelijk, zo heb ik mij laten informeren. Dit vind ik grote minpunten maar ik denk toch echt dat het noodzakelijk is als het echt het geval is dat mijn kromstand een volledige erectie belemmert.
    Mocht ik mij ertoe weten te zetten de dokter te bezoeken dan speelt nog een probleem, namelijk dat ik via mijn ouders verzekerd ben en schijnbaar hebben ze voor dit jaar geen volledige dekking van operaties. Bovendien heb ik sowieso moeite met mijn ouders te praten over de kromstand.
    Dit wordt een beetje een ellenlang verhaal maar nu kent u de situatie waar ik mee leef. Mijn hoofdvraag is eigenlijk of iemand kan bevestigen dat het mogelijk is dat een kromstand een volledige erectie kan belemmeren. Daarnaast zou ik wel willen weten of iemand misschien ervaring heeft met een operatie aan een kromme penis?

    Alvast bedankt.

    Groeten,

    Ruurd

    Reageer
    #2

    Hoi 'dokter' willie, dat hij krom staat maakt mij niet uit. En natuurlijk denk ik niet dat elke penis recht is. Bij mij maakt hij echter een heel grote hoek van bijna 90 graden. En zelfs dat zou mij niet heel veel uitmaken, ware het niet dat het bij mij een volledige erectie waarschijnlijk in de weg staat doordat in de kromstand de zwellichamen niet volledig zwellen.

    Reageer
    #3

    Hoi Ruurd,
    Er zijn zóóóveel standjes waarbij een kromme penis juist een voordeel is; een meisje bevredigen doe je niet door diep in haar vagina te stoten (ok, is een mogelijkheid), maar door haar G-spot, U-spot enz. op te winden en die twee plekken zitten nét aan de voorzijde van de vagina, dus. . . !
    Groetjes,
    Gus

    Reageer
    #5

    maak een paar foto's en neem deze mee naar een uroloog

    Reageer
    #6

    Hallo Ruurd,
    Hoe gaat het met je?

    Reageer
    #7

    ben je al geholpen aan je kromstand zo niet kan ik je helpen heb voormijzelf een aparaat ontwikkeld en nu mijn eigen penis zonder operatie recht gekregen.
    nou ik hoor wel als ik je kan helpen

    Reageer
    #8

    ij
    wat voor een apparaat is dit dan en kan ik dit makkelijk zelf maken

    graag een antwoord terug

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ik ben ook benieuwd wel aparaat er is voor de kromstand van de penis, want ik heb hetzelfde probleem

    Reageer
    #10

    Hallo.
    Kun je iets duidelijker zijn en vertellen hoe en wat het is?(apparaat)

    Reageer
Reageer op: Kromstand Penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief