Na besnijdenis

  • #1

    Hallo, ik ben thomas, ik ben 16 en ben twee dagen geleden besneden geweest

    Ik heb ongelooflijk veel last van een gevoelige eikel en pijn. Is het normaal dat ik precies regelmatig een steekachtig gevoel krijg en als ik naar men eikel zie waar de draadjes zitten zie ik precies dat er een klein stukje is dat er precies uitvalt is dat normaal ??

    Reageer
    #2

    thomas je moet er rekening mee houden dat het 3a6 weken kan duren voordat het genezen is.je mag ook 3tot weken geen seks hebben dus ook niet masturberen.als het eenmaal goed genezen is kan je elke dag rukken.dan onstaat er een hoornlaagje en word je eikel minder gevoelig.

    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    ik ben 8 dagen geleden besnijden, op sommige momenten bloed het,niet echt hevig maar het bloed wel door.dan maak het weer schoon met watje, maar volgende dag na het slapen zie je dat weer heeft gebloed.moet ik naar de arts of is dit normaal

    Reageer
    #5

    hallo, ik ben laatst ook besneden en de arts zei dat die s'avonds als je sliep zo maar stijf kon worden, hierdoor kunnne er dus wondjes ontstaan en kan het dus ook gaan bloeden. dit heb ik ook meegemaakt en sindsdien zit er een onaangenaam wondje. dit is dus vrij normaal.

    Reageer
Reageer op: Na besnijdenis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief