Pijn en een slappe penis bij het vrijen.

  • #1

    Hallo,

    Mijn vriend heeft problemen met zijn penis als hij met mij vrijt. Soms is het heel lekker voor hem, maar andere keren voelt hij bijna niets of doet het zelfs pijn. Hij krijgt dan een slappe en kunnen we eigenlijk niets meer doen, omdat hij zich zo rot voelt daarover, dat hij niet meer in de stemming is. Hij is nog nooit in mij klaar kunnen komen hierdoor.

    Als ik hem aftrek of pijp is er niets aan de hand. Het duurt wel langer dan ik gewend ben van mijn vorige vrienden.

    Wat opvalt is dat zijn voorhuid te lang is. Als hij een stijve penis heeft is zijn eikel niet te zien en het doet ook pijn als hij zijn voorhuid naar achteren trekt. Ik dacht zelf dat dit de oorzaak kan zijn dat het bij penetratie pijn kan doen of dat hij niet veel voelt, omdat de stimulatie te zacht is als zijn eikel onder zijn voorhuid blijft zitten.

    Ik heb al een paar keer tegen hem gezegd dat we naar de dokter kunnen gaan, maar hij schaamt zich heel erg. Volgens mij is het een lichamelijk probleem dat hem ook geestelijk veel last bezorgt. Zeker omdat hij dit ook heeft gehad bij zijn vorige vriendinnen, dus het speelt al heel lang.

    Heeft iemand dit ook gehad? Zou een besnijdenis helpen of zijn er andere oplossingen?

    Reageer
    #2

    Kan hij zijn eikel dan wel goed schoonhouden als hij moeite/pijn heeft met het naar achter krijgen van de voorhuid?

    Kimmie

    Reageer
    #3

    Als de eikel niet helemaal bloot kan worden gemaakt tijdens een erectie, geeft dit problemen bij de geslachtsgemeenschap. De vaginawand kan de huid rond de penis dan zo strak naar beneden trekken, dat penetratie pijnlijk wordt en het toompje inscheurt. Kan de voorhuid in normale toestand niet helemaal naar achter getrokken worden, dan is het onmogelijk om het smegma weg te wassen. Dit kan nare ontstekingen veroorzaken. Daarom is het van belang dat de voorhuid steeds helemaal van de eikel kan worden geschoven, of de penis nu in erectie is of niet. Er bestaan speciale oprekoefeningen om je toompje langer te maken

    Reageer
    #4

    Hallo anonieme vriendin, je vriend hoeft zich nergens voor te schamen. Het is juist jammer dat hij niet optimaal met jou van seks kan genieten. Een huisarts ziet dagelijks penissen en vagina's. Jij laat toch ook om de zoveel tijd een uitstrijkje maken waardoor je met je benen wijd moet voor een arts? Probeer hem er toch maar van te overtuigen dat zijn schaamte vals is en misschien is besnijden een optie. Persoonlijk vind ik een besneden penis ook wel hygienischer. Succes!

    Dees

    Reageer
    #5

    Dag anoniem,
    Je vriend zal toch onder ogen moeten zien dat het niet normaal is om een lid te hebben waarvan de eikel niet bloot komt.
    Emma schrijft terecht dat als een jongen zijn eikel niet goed schoon kan maken, er ontstekingen ontstaan en infecties.
    Ook voor JOUW gezondheid is het van belang dat hij zich laat besnijden; men heeft onderzoek gedaan en het blijkt dat mannen met besneden piemels véél minder vaak het HPV-virus (=baarmoederhalskanker) overbrengen.
    Gr.
    Har

    Reageer
    #6

    Bedankt voor jullie reacties.

    Volgens mij houdt hij zijn penis wel goed schoon. Hij ruikt nooit vies, dus dat schoonmaken lukt dan wel.

    Ik heb er nog eens met hem over gesproken, maar hij denkt toch nog dat het wel goed komt met nog wat meer tijd, misschien nog wat andere standjes proberen en zich er makkelijker proberen overheen te zetten. Ik geloof er eerlijk gezegd niet echt in, maar ik probeer hem nog wat langer te steunen totdat hij zelf ook naar de dokter wil.

    Vind het heel lastig dat hij zich zo schaamt en niet naar de dokter durft. Ik kan hem ook niet verplichten te gaan natuurlijk. Ik kijk het nog even aan..

    Reageer
    #7

    Ik vind het lief van je dat je hem nog wat tijd geeft, maar hoe lang denk je dat dat dan nog gaat duren? Ik vind dat je je partner af en toe best wat streng mag toespreken om iets voor elkaar te krijgen. Zo is mijn partner ontzettend bang voor de tandarts, maar reken maar dat ik hem elk jaar weer naar een controle weet te krijgen en blij als een kind dat hij dan weer is als hij niets mankeert! Het werkt ook een beetje psychologisch hoor... Enfin, ik hoop voor je dat je vriend uiteindelijk zal inzien dat een bezoekje aan een arts echt niet en is. Trouwens, wát vindt hij eigenlijk eng aan het laten zien van zijn penis aan een huisarts?

    Nou, sterkte

    Reageer
Reageer op: Pijn en een slappe penis bij het vrijen.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief