Besnijdenis?

  • #1

    [size=4]Hallo,

    Ik ben 19 jaar en ik heb een te nauwe voorhuid. Ik heb hier vooral last van bij een erectie. Bij normale toestand heb ik wel een lange voorhuid, maar heb ik geen moeite om deze over de eikel te trekken. Als ik een erectie krijg, dan is ongeveer een 1,5 cm van mijn eikel zichtbaar en om de rest van de eikel staat de voorhuid strak gespannen. Als ik deze naar achteren trekt is het meestal erg pijnlijk. Wanneer ik het terug schuif gaat dit erg moeilijk en zit het niet fijn.

    Ik heb nog nooit seks gehad, mede omdat ik me best wel schaam voor dit probleempje. Masturberen gaat in mijn ogen wel prima. Ik heb geen pijn of iets dergelijks. Dat komt natuurlijk ook omdat ik weet tot waar ik kan gaan.

    Is een besnijdenis nodig?

    Alvast bedankt!

    Groetjes,
    Danny[/size]

    Reageer
    #2

    Danny, toen ik jong was had ik hetzelfde als U, ik herinner mij nog dat de dokter het achterste vlies weggebrand heeft.
    Hetgeen U meemaakt zijn van de kleine ongemakken ook genoemd " Fout in de constructie"

    Reageer
    #3

    als ik jouw was is het beste om je eigen zo snel mogelijk laten besnijden.op deze site staat een besnijdenis centrum waar je een afspraak kund maken.het is een kleine ingreep die geen pijn veroorzaakt,alleen kun je 3a6 weken geen seks hebben.ook kun je na een besnijdenis prima masturberen(of zelfs veel beter).ik zou zeggen hak de knoop door en ga ervoor.

    Reageer
Reageer op: Besnijdenis?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief