Al 2 dagen pijn linker testikel na laatste keer masturberen

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik ben Stefan, 14 jaar, en ik zit met een probleem.

    2 dagen geleden was ik alleen thuis, en besloot te gaan masturberen. Tijdens het klaarkomen schoot mijn linker teelbal omhoog. Dit deed pijn, maar ik kon hem achteraf gewoon weer terugduwen. Sinds dien heb ik constant last gehad. Mijn teelbal is gevoelig als ik hem aanraak, en de pijn gaat helemaal van mijn teelbal naar mijn lies en onderbuik.

    Ik ben gisteren ook naar de huisarts geweest, maar heeft niks gevonden. Hij zei dat het waarschijnlijk kwam door de kou en dat kinderen het wel vaker hebben, en dat je dan een dag of 1-2 erna een 'beurs' gevoel kan hebben. Maar dit is nog steeds niet over.

    Kan iemand mij tips geven? En stel dat het een teelbaltorsie heb, heeft dat dan gevolgen voor mijn vruchtbaarheid?

    p.s. De linkerkant van mijn balzak hangt net zo laag als de rechter kant, voor de rest zitten er ook geen blauwe plekken of pukkels. Het is ook niet rood.

    Als ik ga slapen en de volgende dag weer wakker word, is de pijn steeds weg. Maar rond de middag komt deze pijn weer gewoon terug.

    Reageer
    #2

    SDF

    Reageer
    #3

    Hallo dokter.nl,

    heeft u al een antwoord op deze vraag?
    Heb namelijk hetzelfde voor.

    Kan het zijn dat er iets beschadigd raakt wanneer je teelballen in de onderbuik geduwd worden tijdens het vrijen/masturbatie, waardoor deze pijn tot stand komt?

    Niets vreemds zichtbaar.
    Wel hevige pijnscheuten bij aanraking van de specifieke plek.

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #4

    Het is eigenlijk normaal dat teelballen worden opgetrokken als je erg opgewonden bent en als je een orgasme/zaadlozing hebt. Soms kan daarbij ook een teelbal in de buikholte terug worden getrokken. En dat kan inderdaad wel pijnlijk zijn. Ook kan de bal enkele dagen gevoelig blijven. Als je de bal ook weer terug kunt duwen is er verder niets aan de hand.
    Bij een torsie kan de bal ook weer gewoon terugdraaien. Als dat niet gebeurt, ontstaat er hevige pijn en een zwelling van de bal/balzak. Tevens verkleurt het zaakje en wordt rood of zelfs blauw.

    Reageer
Reageer op: Al 2 dagen pijn linker testikel na laatste keer masturberen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief