Voorhuid of..?

  • #1

    Hallo,

    Ik ben een jongen van 19 jaar en ik begin steeds meer een "probleem" te krijgen. Naja niet echt te krijgen. Het begint me op te vallen omdat ik steeds meer seks heb.

    Als mijn penis niet in erectie is, kan ik mijn voorhuid makkelijk over de eikel heen trekken, zonder problemen. Als mijn penis wel in erectie is, krijg ik de voorhuid er wel overheen maar daar blijft het wel bij. Onder de voorhuid voelt alles heel strak, en het is ook redelijk pijnlijk. Alsof het op ontploffen staat. (alleen staat het toompje bij mij dan heel erg strak)

    Nu ben ik wat gaan zoeken en ben ik erachter gekomen dat het mogelijk mijn toompje is, of dat de voorhuid ietsjes te nauw is, maar dat dit beide (toompje natuurlijk) op te lossen is zonder besnijdenis. Toompje via geslachtsgemeenschap, voorhuid via rek oefeningetjes. Als ik er zelf naar kijk heb ik toch het gevoel dat het mijn toompje is, omdat deze alles toch vrij strak lijkt te houden.

    Nu weet ik dat er niets mis is met een besnijdenis, maar ik heb het liever niet.

    Kan iemand deze informatie goedkeuren of ben ik fout ingelicht door het internet? En kent iemand wat oefeningen om of het toompje op te rekken of om de voorhuid te vernauwen?

    M.v.g.

    Piet

    Reageer
Reageer op: Voorhuid of..?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief