Scheurtjes/pijn aan penis

  • #1

    Hallo, ik ben 19 en heb eigenlijk nooit echt problemen gehad met sex. Heb nu alleen na 5 maanden dat ik sex met mijn vriendin heb last van scheurtjes in me voorhuid. Nu gebruiken we glijmiddel en dat hielp wel, alleen nu heb ik ook vaak last van kleine scheurtjes bij me toompje. Ik ben van de week bij de huisarts geweest en kreeg een zalfje mee voor schimmelinfectie (had beetje rooie en schrale huid) en zei dat me huid moest genezen en het weg zou gaan. Alleen nu lijkt het wel alsof me voorhuid nog strakker is geworden want het scheurt al als ik het helemaal naar achter doe. Vertrouw deze huisarts dus voor geen centimeter meer wat betreft mijn edele delen. Iemand hier iets? Besnijden lijkt me zo'n drastische maatregel.

    bedankt

    Reageer
    #2

    Hallo,

    Misschien kan ik helpen.
    Ik ben ook 19, en heb ik eigenlijk ook nooit problemen gehad met seks. Een jaar geleden ofzo had ik na de seks met mijn vriendin, enorm last van een pijnlijke penis.. Ik keek toen in de badkamer en zag dat aan mijn toompje er een klein scheurtje zat..
    Ben ermee naar de huisarts geweest en wou ook niet echt een besnijdenis. De huisarts vertelde mij dat dat niet moest en hij zou het toompje gewoon 'verlengen''. Dat duurt 5min. en de huisarts doet het zelf op afspraak.

    Maar hier komt de joke :p .. -> nu heb ik er terug last van, gisteren nogal een hevige sekspartij, en nu heb ik op verschillende plaatsen op me eikel rode (redelijk groote) plekken, en ook aan me toompje.. Kan er niet aankomen of doet verschikkelijk veel pijn. Kga gewoon naar huisarts gaan en nogmaals het toompje laten verlengen.. Ik hoop dat bovenstaande je gaat kunnen helpen, gwn naar de huisarts gaan ^^

    Reageer
Reageer op: Scheurtjes/pijn aan penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief