Dokter.nl

Bel met medisch en persoonlijke vragen onze zorgprofessional (geen arts)
Tel: 0900-1992 (€ 0,9 p/m)
 Klik hier voor info en beschikbaarheid
Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij

Vraag over gevoelige eikel..

  Vraag over gevoelige eikel..

Dany90 #1 17 mei 2011 10:49


  • Afwezig
Hoi!

Ik heb last van een gevoelige eikel. Ik heb op dit forum er al iets over gelezen. Nu ontbloot ik mijn eikel vaker en het is na een week flink minder geworden. Eert kon ik de eikel niet een beetje aanraken, maar nu lukt dat makkelijk. Er licht overheen wrijven lukt ook al. Alleen als ik een erectie heb en dan eroverheen wrijf dan voel ik het nog wel voor groot een deel.

Dus ik vroeg mij af of dit problemen opleverd bij de seks? Is je eikel gevoeliger of minder gevoelig wanneer je hem in de vagina ''gebracht'' hebt? Want ik heb geen zin in pijn.. En de mensen die al vaak genoeg seks hebben gehad en nergens last van hebben: is jullie eikel totaal ongevoelig? Dus kan je er echt alles mee, of hoort een beetje gevoeligheid bij de eikel?

En indien de eikel toch nog wat minder gevoelig moet worden voordat je seks hebt hoelang duurt dit proces van ongevoelig maken? En hoe ongevoellig moet die worden om geen pijn te hebben tijdens de seks?

Momenteel schuif ik mijn voorhuid altijd naar boven tijdens de seks, dus op die manier heb ik geen last. Maar ik ben bang dat als ik hem volledig terugschuif dit enorm pijn gaat doen..

IK hoop op handige informatie!

Dany90 ;)

Anoniem #2 18 mei 2011 00:48


  • Afwezig
De vagina is heel zacht en heel warm en heel erg vochtig van binnen als je seks hebt. Precies de goede omstandigheden voor een penis om een heerlijk gevoel te krijgen. Niets aan de hand dus!

mr.anoniem #3 19 mei 2011 18:33

dat is waarschijnlijk omdat je niet bent besneden ik zelf ook niet en dan is dat normaal dat dat gevoelig is ik zat daar ook eeerst mee in maar wat je gewoon moet doen : in de douche of bad meer erover vrijven over een paar maanden is het al wat beter

Anoniem #4 19 mei 2011 18:38


  • Afwezig
Nee hoor, je hoeft er helemaal niet over te wrijven. Met je harde eelthanden over jouw eikel wrijven geeft een naar en pijnlijk gevoel is is nergens tot nut. Laat de eikel lekker gevoelig zijn, daar zul je ten volle van gaan genieten als je echte seks gaat hebben. Dat is helemaal normaal!

Dany90 #5 23 mei 2011 23:45


  • Afwezig
Zijn jullie ook onbesneden dan? En hadden jullie pijn tijdens het vrijen toen je voor het eerst met ontblote eikel deed? Want ik merk dat die nu wel minder gevoelig is dan eerst. Eerst kon ik hem niet aanraken, maar nu gaat dat makkelijk. Masturberen met ontblote eikel er nog niet volledig in, maar het gaat wel langzamer de goede kant op.

Het is niet mijn bedoeling mijn eikel gevoelloos te maken. Maar alleen een klein punt van overgevoeligheid wegwerken zodat het tijdens de seks geen pijn opleverd.

Wanneer je eikel in de vagina zat ( en dus met ontblote eikel ipv voorhuid eroverheen) voelt dat veel zachter aan dan wanneer je er met je handen overeehwrijft (ontbloot masturberen dus)?

satopex #6 24 mei 2011 14:25


  • Afwezig
ja hoor je kund de voorhuid terug trekken en met vlakke hand over de eikel vrijven.gebruik in het begin baby poeder zodat de eikel niet schraal word.je merkt vanzelf wel dat als er een hoornlaagje opzit je geen poeder meer hoef te gebruiken.ik ben zelf al jaren geleden besneden en ruk met mijn hand over de ontblote eikel.gaat uitstekend beter als met een voorhuid.

anoniem #7 15 feb 2013 18:14

Ik heb ook last van een overgevoelige eikel en kan dus het smegma niet wegwassen en dus wil ik hem gewoon iets minder gevoelig maken zodat ik dat wel kan doen dus zal ik eens proberen om de voorhuid vaker naar achteren te doen en kijken of dat helpt

Gus #8 21 feb 2013 13:59

Dag,
De zenuwcellen zitten net onder het (dunne) vel van je eikel wanneer je jong bent.
Naarmate je ouder wordt zakken ze een beetje lager en wanneer je besneden bent en de eikel is blijvend "bloot" zakken ze nog meer naar beneden: met andere woorden ze worden minder gevoelig.
Je kan dat zakken stimuleren door vaker met je hand over je eikel te wrijven of hem met teruggetrokken voorhuid te laten "wennen" aan de vrije natuur !
En à propos, een vagina is warm en zacht en er zitten geen weerhaakjes in.

Groetjes, Gus

Vraag over gevoelige eikel..

Moderators: Tandor
Bel met medisch en persoonlijke vragen onze zorgprofessional (geen arts)
Tel: 0900-1992 (€ 0,9 p/m) Klik hier voor informatie en beschikbaarheid

Vind Dokter op

Dokter.nl is lid van: Dokter.nl is lid van DDMA