gevoelige en rode eikel

  • #1

    Ik ben 16, en sinds een paar weken kan ik mijn voorhuid achter mijn eikel krijgen en goed weer terug. Alleen zit er een rode rand op mijn eikel en helemaal aan de buitenkant is het zelfs een beetje opgezwollen en paars soms, en het doet enorm pijn als ik er overheen ga met mijn vingers.

    Ik dacht dat als ik mijn eikel goed schoon zou maken dat het vanzelf wel weg zou gaan, maar nee. Ik heb nog geen verbetering gemerkt in deze paar weken.

    Ik masturbeer ook, zou dit te maken kunnen hebben met de paarse rand, want volgens mij zit die er alleen een tijdje na het masturberen, 's ochtends is het nog alleen rood.

    Nu is mijn vraag, wat moet ik doen om de rode rand zo snel mogelijk weg te krijgen?

    Alvast bedankt! Piet (16)

    Reageer
    #2

    Je hoeft niets te doen om die rode rand weg te krijgen. Zorg ervoor dat je jouw eikel en penis goed schoonhoudt en laat de eikel wennen aan het los liggen onder de voorhuid.

    Reageer
    #3

    mijn vraag is piet ruk jij veel en langdurig.zo ja dan zou ik het iets minder doen,dan kan jouw lul herstellen van eventuele beschadigen.

    Reageer
    #4

    [i]Je hoeft niets te doen om die rode rand weg te krijgen. Zorg ervoor dat je jouw eikel en penis goed schoonhoudt en laat de eikel wennen aan het los liggen onder de voorhuid.[/i]

    Ok bedankt, zal ik doen!

    Reageer
    #5

    hooi ja iki heb het zelfde alls jou maar ik ga tog even naar de huis arts om zeker te weten dat het niks is ik wou nog even vragen of jij het nu nog steeds hebt

    Reageer
    #6

    @Robert, en wat zei de huisarts?

    Reageer
Reageer op: gevoelige en rode eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief