Gevoelige eikel

  • #1

    Ik ben 13 jaar. Ik ben onbesneden maar heb wel een gevoelige eikel. Ik heb een lange tijd de voorhuid niet naar achteren getrokken. Ik waste de penis door de voorhuid toch wel een beetje naar achteren te trekken zodat ik net het plasgaatje kon zien.

    Als ik nu de voorhuid naar achteren trek dan heb ik een trekkend gevoel aan mijn eikel. Als hij dan helemaal achter de eikel is doet de eikel pijn bij elke aanraking, een soort drukkend gevoel. Ik heb toen ook geprobeerd om de eikel te wassen met water, maar toen brandde de eikel ook. Ik weet niet dat het komt omdat ik destijds met heet water douchte. Tips?

    - Ik heb hier en daar gelezen dat je de eikel helemaal bloot in je boxer moet dragen zodat het dan schuurt.. Ik draag alleen spijkerbroeken dus ik denk niet dat dat het echt fijn zal zijn als ik dat doe.. bij een lichte aanraking doet de eikel al pijn.

    - Met de voorhuid over mijn eikel kan ik zo hard drukken als ik wil, pijn zal het niet doen. ( tenzij je het keihard begint te knijpen natuurlijk..)

    - Ik las dat thee kan helpen? Wat voor thee?.. Thee, dat is wel raar eigenlijk, ik weet niet of het wel goed voor je is om thee over je eikel te lopen smeren.

    - Als ik me laat besnijden is het toch logisch dat de eikel na de besnijdenis evenveel pijn doet maar nu ook nog de ruimte ervoor krijgt?

    Help?

    Reageer
    #2
    Reageer
Reageer op: Gevoelige eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief