Witte puistjes op de eikel en voorhuid

  • #1

    Ik ben 16 jaar en heb voor het eerst seks gehad 3 dagen geleden. We hebben eerst een halfuur lang in bed gelegen alleen, maar dan word alles al heel erg droog, bij mij tenminste.

    Daarna zijn we het gaan proberen, we wisten dat het niet handig was zonder condoom, maar we wilden het beiden. Toen ik hem er in deed zeg maar schuurde het een beetje.

    Ik ben bang dat ik hierdoor allemaal witte puistjes/blaasjes heb op de eikel en voorhuid. Vooral op de voorhuid die vast zit aan het plasgaatje doet het veel pijn. Voor de rest irriteert het alleen als er nog een beetje plas in de voorhuid blijft na het plassen.

    Ik maak mij hier toch erg veel zorgen over, en mijn vriendin al helemaal. Ze wilt graag dat ik naar de dokter ga maar ik denk dat het handiger is dat ik het hier eerst vraag, want ik schaam me er wel voor!

    Mijn vriendin zei dus dat het ook gewoon huidirritatie kan zijn door haar vocht.

    Het zijn zeer kleine bolletjes met een wit kleurtje. Het kunnen geen genitale wratten zijn want daarvoor zijn ze te klein. Het jeukt niet en voor de rest irriteert het alleen als een stijve heb want dan rekt het uit, en trekt de voorhuid terug.

    Heeft iemand raadt voor mij? Ik heb trouwens ook PPP, maar daar heb ik totaal geen last van. Ik was mijn penis alleen met lauw water, voor de rest geen zeep en dit soort dingen.

    Ik denk zelf dat het is omdat het zo droog was toen we het deden, en dat het toen is gaan schuren en dat ik hierdoor zon huid irritatie heb. Ik wil gerust gesteld worden want ik ben bang dat het een SOA is, maar we hebben beiden nog nooit eerder sex gehad.

    Bij voorbaat dank,
    Steve

    Reageer
    #2

    Als beide partners niet eerder onbeschermde seks hebben gehad, dan is er geen risico op het overdragen van een SOA. Een SOA is het dus niet.

    Meer voor de hand ligt het droge vrijen waardoor er miniscule schaafwondjes zijn ontstaan op de penis. Dit heelt in de loop van de komende dagen.

    Een andere optie is een schimmelinfectie.

    Reageer
Reageer op: Witte puistjes op de eikel en voorhuid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief