Ben besneden maar…

  • #1

    Ik ben 15 jaar en heb me laten besnijden vanwege een vernauwde voorhuid... het is nu 3 dagen geleden dat ik me heb laten besneden en ik heb wat vraages:

    1. Bij mijn plasgat is het opgezwollen en ook zeer pijnlijk is dit normaal?

    2. Als ik verband eromheen doe komt er altijd wel een beetje bloed vrij en ook iets wittigs bij de wond maar niet veel is dit ook normaal?

    3. Als ik in erectie kom verstoord dit de genezing?

    Reageer
    #2

    Misschien is het een beetje ontstoken geraakt. Spoel het goed onder de douche, en doe er schone gaasjes omheen, maar als het rood, warm pijnlijk en wat gezwollen is, ga dan even naar de huisarts. Een wondinfectie heeft misschien extra behandeling nodig.

    Een erectie hindert de genezing niet, hoogstens gaan de hechtingen iets trekken en wordt het litteken wat minder mooi. Maar als je een erectie krijgt, zal die vanzelf wel wegzakken omdat het in het begin best wel zal prikken.

    Ga met de witte afscheiding wel even naar de huisarts, of bel even met de assistente wat je moet doen.

    Reageer
    #3

    gefeliciteerd met je besnijding.dat dat wat jij nu heb is normaal.ik heb mij 12jaar geleden strak laten besnijden.na 2weken kon ik mij voorzichtig aftrekken met wat baby poeder op mijn eikl.ik kwam toen heftig klaar.ongeveer na 4weken kon ik mij droogaftrekken zonder poeder.aftrekken gaad het beste met duim en wijsvinger over je eikel te vrijven.veel sucses.

    Reageer
    #4

    Dankje voor de reacties maar ik denk dat het witte gewoon van de hechtingen en de witte vaseline komt wat ik er elke dag opsmeer. Maar ik heb nog steeds wel pijn waar mijn toompje heeft gezeten daar is het een beetje opgezwollen en zeer pijnlijk bij aanraking. Hoort dit gewoon of is het noodzakelijk om naar de huisarts te gaan?

    Reageer
    #5

    Joh, je bent besneden, je hebt echt een grote wond aan een kwetsbaar lichaamsdeel gehad. Dat heeft tijd nodig om te genezen.

    Bij mij duurde het wel twee weken voordat ik er een beetje aangewend was en de meeste pijn weg was. Maar het moest nog steeds mooier genezen, en toen was ik ook nog steeds voorzichtig.

    Reageer
    #7

    Gwoon met rust laten denk

    Reageer
Reageer op: Ben besneden maar…


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief