Moeilijk een erectie behouden en geen zaadlozing

  • #1

    Als ik met mn vriendin bezig ben(en soms alleen) is het voor mij moeilijk om een erectie te behouden, en zaadlozing heb ik al helemaal niet meer.
    Als ik in haar zit kan die na 3x stoten alweer slap worden.Daarna moet ik er even mee spelen en dan gaat het wel weer, maar zodra die er bij haar weer ingaat wordt die weer snel slap.
    Ik heb nu ook al weken geen zaadlozing gehad.Ik heb fijne, lekkere sex met mn vriendin, en dit is voor ons beiden ook niet leuk.
    Ook het zelfbevredigen is moeilijk.

    Weet iemand wat het probleem is?Ik vind het toch wel moeilijk om er mee naar de huisarts te gaan.

    Kan iemand mij alsjeblieft helpen???

    Reageer
    #2

    De meest voorkomende oorzaak is prestatiedwang en faalangst.

    Als je je gaat focussen op de prestatie van de erectie en niet meer geniet van het samenzijn, verdwijnt de impuls voor de erectie.

    Het is niet eenvoudig voor mannen dit te erkennen omdat zij vaak hun mannelijkheid aangetast zien.
    Toch is dit onjuist omdat dit niet de mannelijkheid is die de partner wenst maar een gespeelde stoerheid en geen echte erotische liefde.

    Reageer
    #3

    Ik heb ook het gevoel dat met stress of faalangst te maken moet hebben. Uitzonderlijk is dit trouwens niet; veel mannen hebben daar al eens mee te maken gehad. Om eerlijk te zijn: indien het om faalangst gaat, ga je dat alleen zèlf en met je vriendin echt kunnen oplossen; niet focussen of je erectie, wèl op je vriendin en de tijd nemen. Verwacht niet dat het 1-2-3 opgelost is, maar wees geduldig. In mijn eerste relatie heb ik er ook mee te maken gehad en dat was nà erkenning van het "probleem" en geduld na een paar maanden opgelost. Veel succes!

    Reageer
    #4

    Dit kan voor een oplossing én voor een glimlach zorgen:http://www.youtube.com/watch?v=fZk5tUMlqgA

    Reageer
    #5

    Ja is faalangst heb het ook gehad toen ik met 2 meisjes was en ze zich ineens uitkleden kwam die heeeeeeel moeilijk omhoog

    Reageer
    #6

    Heel begrijpelijk. En logisch dat je dit niet met je macho vrienden bespreekt. Ik vind het fijn dat het fier wel gezegd kan worden.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Daar heb ik de laatste tijd ook erg last van volgens mij heeft het met stress te maken ofso. Erg irritant!

    Reageer
    #10

    Mooie artikel, het is zo dat sporten en gezonder leven ook belangrijk zijn voor een gezond sex leven. Maar helaas is dit niet voor iedereen haalbaar. Gelukkig heeft de medische wetenschap hier wat op gevonden, om ook deze mensen van hun behoefte te kunnen voorzien. Het wel bekende viagra, de beste en nog steeds het meest gebruikte erectie stimulerende middel wat er is. Dit medicijn is alleen op recept verkrijgbaar. Gebruik als partydrug is sterk af te raden. Lees: http://www.internetpillen.nl/over_deze_campagne/index.aspx

    Reageer
    #11

    Ik ben 29, en ik heb hier ook al een week of 3 last van. (daarvoor nooit)
    Het is erg plichtmatig. erectie gaat wel, maar ik word niet echt opgewonden, dus verslapt ie weer vlug.

    Het is wel zo dat ik een beetje een winterdip heb, geloof ik, en dat ik overdag gewoon zomaar erg moe/gaar ben.
    Misschien dat het daar mee te maken heeft. Ik ben verder gezond, voor zover ik weet.

    Reageer
Reageer op: Moeilijk een erectie behouden en geen zaadlozing


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief