Weefsel linkerbalzak?

  • #1

    Hallo allemaal, ik heb al geruime tijd raar weefsel in mijn linkerbalzak.

    Het doet geen pijn maar voelt wel apart aan. De ene keer is het groter dan de ander. Kan dit een bijbal zijn (is er meestal toch maar 1) of iets ander. Ik heb ook last van nadruppelen na het plassen?

    Kan iemand mij aub helpen?

    Reageer
    #2

    Het zou een spermatocele of een hydrocele kunnen zijn. Kleine spematoceles en hydroceles zijn in de regel niet pijnlijk.

    Een spermatocele is een met vocht gevulde holte in de bijbal (epididymis). Dit komt vrij veel voor. Meestal geeft een spermatocele geen klachten maar als de zwelling erg groot wordt en dan kan de uroloog dit goed behandelen.

    Een hydrocele is een zwelling van de balzak (scrotum)door vocht. Aan elke kant zit de bal namelijk in een eigen zakje, waarin zich normaliter een kleine hoeveelheid vocht bevindt. Een hydrocele is niet gevaarlijk.

    Kanker van de testikels geeft vaak een snelle groei van de testikels, en daarbij is bij geen sprake.

    Reageer
    #3

    Nadruppelen doen alle mannen toch? Is dat een afwijking? Ik dacht het niet.

    Reageer
    #4

    Ik heb net hetzelfde...
    En het is op korte tijd heel hard gegroeid

    Reageer
    #5

    Dat zou wel eens kunnen wijzen op een acute ontsteking van de bijbal. Heb je toevallig onveilige seks gehad? In ieder geval direct naar de dokter ermee!

    Reageer
Reageer op: Weefsel linkerbalzak?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief