Zwelling bij schacht

  • #1

    Hallo, ik ben hier nieuw.

    Paar maanden geleden (4-5) ontdekte ik, na het masturberen, dat mijn penis volledig gezwollen was toen hij in slappe stand was.

    Ik kon mijn nog een stukje zien maar kon hem niet meer volledig blootdoen, mijn penis was abnormaal dik.

    Dat heeft een 6 uur geduurt, dan heeft de zwelling afgenomen, maar sinds dan voelt mijn penis zeer raar aan. Als ik erop druk is hij echt hard en is hij zoiezo al een beetje dikker bij het begin van de schacht dan normaal. Als hij in erectie is zie je duidelijk dat hij dikker is bij de schacht. Nu dat is soms geen ramp voor de vrouwen, maar voor mij lijkt het toch niet leuk, want het is namelijk veel minder gevoelig en minder prettig.

    Als hij ook in erectie is is hij echt staalhard, ik kan hem totaal niet meer plooien, wat ik vroeger toch een klein beetje kon.

    Ik heb 2 dagen geleden naar mijn huisdokter geweest, maar die kon me niet verder helpen, die gaf een nummer van een neuroloog, maar ik zou het zo anoniem mogelijk willen houden en ben pas 18 jaar, woon nog thuis, dus kan ik moeilijk naar het ziekenhuis gaan om een neurloog te bezoeken.

    Ik zou 2 weken moeten wachten normaal gezien, omdat mijn ouders dan weg zijn en ik alleen thuis ben.

    Maar zou er iemand me nu al een beetje kunnen helpen met de vaststelling van een specifieke benaming van deze 'aandoening' en wat er aan te doen is?

    Ik neem aan dat ik wellicht niet de enige in de wereld ben die dit heeft en zou graag weten of het ook zonder neuroloog kan geholpen worden.

    Alvast héél erg bedankt!

    Reageer
    #2

    Ohja, ook even willen zeggen dat mijn penis van 18 cm naar 16 cm is gegaan vanwege de opzwelling die er dus constant is de afgelopen 5 maand.

    Dit is natuurlijk niet al te leuk. 🙂

    Reageer
    #3

    Jou lacht probleem komt me bekent voor, ik heb ongeveer wel hetzelfde. Eerst werd ik ook elke ochtend standaard wakker met een stijve, nu niet zo vaak meer. Ook lijkt die bij mij iets of wat gekrompen na die zwelling. Ik heb er verder ook best vaak rugpijn bij, was benieuwd of je dat ook hebt? Ik ben er ook niet naar neuroloog ofzo mee gegaan, dokter zei dat het van stress kan zijn. Ma ben benieuwd of mensen ook dit gehad hebben??

    Reageer
    #4

    Dit heeft praktisch niets met mijn probleem gemeen. Ik ben niet oververzorgd, het is gewoon niet nomaal en had gehoopt op advies, maar ik wordt hier nog uitgelachen ook.

    Hopelijk kan er toch iemand me helpen.

    Reageer
    #5

    Na het opnieuw lezen van je post zou het ook wel eens ernstig bedoelt zijn van je, als dat het geval is excuseer ik me, ik had je bericht iets anders geïntepreteerd.

    Ik heb allesinds geen rugklachten en het zou zeer raar zijn moest het door de stress zijn en naar de neuroloog zal ik wellicht ook niet gaan.

    Reageer
    #6

    Inderdaad was gewoon een vraag in mijn reactie.

    Maar bij mij was het gebeurd was me keer aan het aftrekken, en voelde toen wat raars een soort zwelling wat je zegt. Maar heb er soms last van soms niet, maar lijkt wel of ik minder snel een stijve krijg, en ook me eikel is de laatste wat droger als normaal, en een dagelijkse odol ook al niet meer... Beetje rust nemen zal t beste zijn. Ma ben benieuwd als jij meer weet of iets weet wat helpt bij jou. Succes

    Reageer
    #8

    Ik heb dit ook gehad. Mijn penis was ineens abnormaal dik! Mijn vriendin klaagde er zelfs over dat hij nog maar nauwelijks paste. Ik ben toen naar de dokter geweest want ik was bang dat het een gezwel was of zo.

    Bij mij was het de peniele ziekte van Mondor. Dat betekent dat er trombose is opgetreden in de penis. Dit kan gebeuren als er erg veel druk op de aderen komt of heel langdurig, als je bijvoorbeeld heel lang achter elkaar een stijve hebt.

    uiteindelijk zal de zwelling minder worden, maar dit kan wel lang duren. Voordat het bij mij minder werd werd het eerst veel erger, zodat gemeenschap echt niet meer mogelijk was vanwege de dikte.

    ik ben nu een jaar verder en alles is weer normaal op een klein knobbeltje na. Het belangrijkste is eigenlijk om de druk niet te lang te laten oplopen oftewel als je een erectie hebt deze snel te verhelpen.

    succes ermee!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    maat ik ben 16 en heb een uur ofs ge mastrubeert en het is bij mij nu dus ook zo mijn eikel lijkt wel een voetbal

    Reageer
    #10

    Koelen met een nat koud lapje

    Reageer
Reageer op: Zwelling bij schacht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief