Toompje

  • #1

    Beste,

    Ik ben een jongen van 22 en ik heb net een relatie van 4 jaar achter de rug. Dit was ook mijn eerste en enige bedpartner. Zij wist dus ook ''de handleiding'' van mijn piemel. Nu heb ik al ervaringen met andere vrouwen opgedaan, maar dit is totaal mislukt in mijn ogen.

    Ik heb het idee dat mijn toompje te kort is. Ik heb veel voorhuid (een slurfje). In slappe toestand kan ik de voorhuid soepel en glad naar beneden trekken. Wel word mijn eikel meegetrokken naar beneden. Wellicht is dit al een teken van een te kort toompje?

    In stijve toestand lukt dit niet. Ik kan de eikel ontbloten tot net onder de eikel rand. Als ik verder trek dan krijg ik de pijn en staat het toompje onder spanning.

    Het ziet er precies zo uit:
    http://www.male-initiation.net/library/gallery/frenuloplasty/frenuloplasty.html#start

    Ik heb gelezen dat er 3 opties zijn bij ''de operatie''. Ik zou graag mijn voorhuid gewoon soepel (in stijve toestand) willen bewegen. Dus wat ruwer en natuurlijk zonder pijn. Wat adviseren jullie mij? (welke optie etc.)

    Reageer
    #2

    Best mogelijk dat je toompje tekort is. Vraag aan je huisarts een verwijzing voor de uroloog en laat je toompje verwijderen. Dat is de minst ingrijpende correctie.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie.

    Door middel van het toompje te verwijderen zou ik dan mijn voorhuid, zoals in mijn slappe toestand, ver naar beneden kunnen trekken? Of hoe moet ik het zien?

    Reageer
    #4

    Het is moeilijk om daar zo ongezien iets over te zeggen. Maar zoals je het beschrijft zou dat dan goed moet komen. Maar dat zul je uiteindelijk met de uroloog moeten bespreken.

    Reageer
    #5

    Word deze ingreep van de uroloog vergoedt?

     

    Reageer
    #6

    Als er een "medische indicatie" is, kan dat worden vergoed. Maar dat moet je navragen bij je ziektekostenverzekeraar.

    Reageer
Reageer op: Toompje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief