Natte droom zoon van 11 jaar

  • #1

    Een vraag van een bezorgde vader van 37 jaar. Ik wou vandaag de lakens vernieuwen en zag een natte plek in bed zoons kamer. Heel erg verrast want het leek op sperma. Het was nog níet erg veel máár een beetje wit en meer helder slijm . Wij slapen overigens allemaal naakt zonder boxer of slip. Dús is er niet een druppel in de ondergoed achtergebleven of zó. Ik durf hem níet erover te praten mischien schaamt hij zich erover. Wel weet ik dat hij regelmatig masturbeert .Heb hem wel eens betrapt erop.

    Is dit normaal en is hij niet te vroeg in de puberteit? Is zijn sperma vruchtbaar? Hij hééft wat schaamhaar boven zijn piemel. Die is ook gegroeid geschat 8 cm slap. Ochtenderectie ongeveer 13 cm. Testikels oogt ook dikker in balzak

    Reageer
    #2

    Ik zou me daar geen zorgen over maken. De een is wat vroeger dan de ander...Ik zou wel een gesprek met hem aangaan over de gevolgen van onveilige seks. Daar is die oud genoeg voor.

    Reageer
    #3

    Is wel vroeg hoor met 11 jaar de eerste zaadlozing  te krijgen !

    De meeste jongens ervaren het met 12.5 -13 jaar gemiddeld. Dus in de brugklas onderbouw pas.

    Raar eigenlijk dat een kind zo vroeg in de puberteit komt. Schaamhaar heeft en een grotere penis dan de rest van de jongens op de basisschool. Aftrekken gaat samen met sperma dan 'droog' klaarkomen.

    Voor zowel ouders als het kind kan het een onverwachte schrik ervaring zijn op die leeftijd. En je zoon is zo jong vruchtbaar nu net als zijn vader.

    Seks voorlichting en veilig vrijen hoor je nu wel te geven aan je zoon van 11 jaar.

     

     

     

     

    Reageer
    #4

    Een kwart van de jongens heeft een natte droom op de  laatste klas basischool. Dus hij is er ietjes vroeger bij. Negroïde (Afrikaans) boys zijn zo'n 1-2 jaar eerder seksueel rijp.  Voor hen is met 11 jaar een eerste zaadlozing vrij normaal.

    Als je wel eens als gezin in huis bloot loopt monitor je zo de seksuele en lichamelijke ontwikkeling. Seksuele opvoeding heet dat toch. Het komt dan niet als een complete verrassing. Je bent er beter voorbereid en seksvragen kun je erg goed op afstemmen. Schaamte voor naaktheid moet je overwinnen. Eerst is het iets lacherigs wat later gewoon is.

    Een nieuwe vriendin van mij hééft een 10 jarige zoon net voor de puberteit. Haar interesses liggen in naturisme en yoga. Heb me door haar enthousiasme verleiden om go nude te gaan. Eerste opmerking van haar zoon toen ie me  naakt zag: Wow wat heb jij een grote piemel en dikke ballen! Daar ga je handig op in met het verhaal van de bloemetjes en bijtjes. Een perfecte gelegenheid om over masturberen, sperma en lichamelijke rijpheid te praten.

    Een vader van de jeugdvoetbal club zei laatst nog: Ik heb mijn zoon betrapt op zelfbevrediging en hij is pas 10 jaar. Mijn antwoord erop is : Nog lang voor de puberteit is het lekker om aan je stijf piemeltje te trekken . Kleuters kunnen wél zo een orgasme krijgen maar dan zonder zaad. Tussen 11-13 jaar horen jongens een natte droom te krijgen en het hebben van dagelijkse erecties (odol's). Het beste kunnen vaders daarover hebben dan moeders. Dan komt het schaamte verhaal weer naar boven. Je praat het gemakkelijkst erover met het zelfde mannelijk geslacht en lichaam . Tip!

     

     

     

    Reageer
    #5

    Ik denk dat de ontdekking voor het eerst menstrueren meisje minder taboes oproept dan een natte droom bij jongen !! Komt moeder meteen met raad over tampons en de pil.

    Je dochter al is ze pas 9 of 10 jaar is nu vruchtbaar. Maar ouders kijken er niet vreemd van op. Ook over de grote van de borstjes,  dragen van een BH,  behoefte om te vingeren etc. Het zijn luchtige onderwerpen aan de keukentafel waar pa zelf ook graag ermee bemoeit.

    Er zijn weinig vaders die het openlijk hebben over jongens zaken als de lengte van penis, erecties, afrukken en natuurlijk de natte dromen. Dat laatste is heel belangrijk want je zoon is nu gefeliciteerd óók potent . In staat om een baby te verwekken bij een tiener meisje. Maar daarmee moet hij ermee wachten en serieus condooms gaan gebruiken.

    Wat is genanter.. ontdekken van een plasje bloed op de beddegoed of een kwakje vers sperma ? Een meisje schaamt er niet over. Een puber jongen wel heel érg !

    Dus ouders natte dromen legt ze uit want het is geen schaam onderwerpje. Wil je minder plezierige dromen met een happy end.. dus minder bevlekte lakens? Stimuleer dan dat jongens vaak behoren te masturberen in huis. Twee maal daags is een goed recept om ervan af te komen. Een ongelukje kan altijd ! Gooi je het beddegoed in de wasmachine zonder commentaar. Geld ook voor meisjes met een maandelijkse terugkerende cyclus.

     

     

     

     

     

    Reageer
    #6

    Vraag me af wat het probleem is. Zoon die gewoon een natte droom heeft? of vader die met het meetlint de lengte van de piemel van zoonlief bewaakt.

    Reageer
    #7

    Prima toch. Elk kind/lichaam ontwikkelt zich anders. Daar horen ook masturberen en natte dromen bij. 11 is wat vriegvr dan frmiddgem (ik was 12).

    Wat ik bizar vindt is dat je weet hievhoe z'n pik is zowel slap als stijf. Het is prima om de lichwmlicham ontwukkontwi van je zoon te bekijken (logisch ook om te kijken of je zoon gezond ontwikkeld) maar om het aan cm in erectie en soaops toestanf te weten is bizar.

     

    Reageer
    #8

    Ik vind het persoonlijk ziekelijk hoe je dit soort info over je zoon weet en nauwkeurig ook als ik jou was zal ik hulp gaan zoeken voordat je dadelijk je zoon ook nog gaat aanraken en of sexueel misbruiken ik vind je dan ook een ziekelijke vader mijn tip laat je zoon met rust praten oké maar voor jezelf ga hulp zoeken voor je te laat ben ziekelijk figuur

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Natte droom zoon van 11 jaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief