Witte vlekjes op eikel

  • #1

    Hoi,

    Sinds een paar dagen geleden heb ik last van witte vlekjes op de eikel van mijn penis. Ik kan het er makkelijk afwassen, maar het komt terug. Daarnaast heb/had ik jeuk aan een stukje van mijn voorhuid en is mijn eikel extra gevoelig bij aanraken, pijnlijk. Ik zou willen weten wat ik heb en hoe het te behandelen is. Ik ging er van uit dat het een schimmelinfectie is en heb dus ook Canesten Gyno erop gesmeerd (voor vaginale schimmel) in de hoop dat het weg gaat. Nog even ter informatie: ik ben 18 en vind het lastig om hier met mij ouders over te hebben of om direct naar de huisarts te gaan (daar ben ik al 8 jaar niet geweest).

    Alvast bedankt voor je meedenken!
    Groetjes, Nick

    Reageer
    #2

    Het lijkt op een schimmelinfectie. Hoe lang heb je de Canesten Gyno gebruikt? Je hebt tijdens het gebruik van de crème ook geen seks gehad en ook niet gemasturbeerd?

    Reageer
Reageer op: Witte vlekjes op eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief