Al 2 jaar buikpijn

  • #1

    Beste lezer,

    Al twee jaar lang heb ik last van hevige buikpijn, links onderin. Ik ben ondertussen al tientallen keren bij de huisarts geweest. Deze heeft mij een keer doorverwezen naar de gynaecoloog, maar hier werd niets gevonden. Vervolgens heeft de huisartsme na bloedonderzoek voor allergien maar een poedertje meegegeven voor de darmen. Om te kijken of dat zou werken, zei hij. Maar elke keer als ik toch maar weer langs ga wordt er gezegd dat het waarschijnlijk PDS is en dat ik dat poeder maar wat vaker moet innemen.

    Ondertussen is er na twee jaar nog niets veranderd. Aan dat poeder merk ik ook geen verschil. De huisarts kan me blijkbaar niet helpen en mijn studie, baan en sociale leven lijden eraan. Sommige dagen kan ik niet eens uit bed opstaan van de pijn of val ik flauw omdat het zo erg is.

    Is er hier iemand die zulke symptomen herkent en er wellicht meer over weet??

    Met vriendelijke groet

    Reageer
    #2

    Ga terug naar de huisarts en vraag een verwijzing voor de MDL arts.

    Reageer
    #3

    Hier heb ik al een aantal keer om gevraagd, maar dit vindt de huisarts overbodig. Volgens mij neemt hij me niet serieus.

    Reageer
    #4

    Ga toch terug en maak duidelijk dat je er genoeg van hebt en er al lang genoeg mee loopt en een verwijzing wilt. Je mag best wel eens wat assertiever zijn bjj de huisarts.

    Reageer
Reageer op: Al 2 jaar buikpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief