stress ?

  • #1

    Ik ga proberen het verhaal zo kort en duidelijk mogelijk op te schrijven;

    Begin Februarie ben ik na een aantal jaar weer begonnen met de pil mycrogynon 30, deze pil heb ik een aantal jaar terug ook gedurende 6 jaar geslikt.
    Sinds ik begonnen ben met de pil heb ik erg regelmatig last van pijn in mijn onderbuik, ik dacht toen dat dit kwam doordat mijn lichaam aan de pil moest wennen dus ik heb dit even aangekeken.
    Half maart heb ik seks gehad zonder condoom, ik slikte de pil toen netjes iedere dag, had wel eens last van wat dunnere breiige ontlasting, hierdoor ben ik gaan twijfelen of de pil wel zijn werk gedaan zou hebben.
    Gewoon ongesteld geworden maar om mijzelf gerust te stellen toch een testje gedaan, deze was negatief.

    Mijn buik is de laatste tijd wat harder en opgezet, ik ben inmiddels een maand gestopt met de pil omdat de buikpijn na 3 maanden pil gebruik nog niet weg was, ik had gehoopt dat de buikpijn daar vandaag kwam maar het is er nu nog steeds. Afgelopen week na 28 dagen weer ongesteld geworden, alleen bruin bloedverlies, dus slaat de twijfel weer toe.
    Ik heb inmiddels meerdere testen gedaan allemaal negatief, ik lijk mezelf wel helemaal gek te maken.
    Ik ben ondetussen ook bij de dokter geweest voor een soa-test deze was negatief, de dokter gaf aan dat hij dacht dat de onderbuikpijn van mijn darmen af kwam, ik heb nu de afgelopen 2 weken zakjes met vezels moeten gebruiken om de ontlasting wat zachter te maken, er zat een verstopping, inmiddels na 2 weken is de buikpijn nog niet echt over.

    Ik ben erg onzeker, en vraag me nou wel eens af waar die buikpijn vandaag komt, kan dit stress zijn?

    Reageer
    #2

    Stress zou natuurlijk kunnen.. Maar het kunnen net zo goed de darmen zijn, ondanks de zakjes.
    Ga in ieder geval terug naar de huisarts met de klachten

    Reageer
    #3

    zwangerschap lijkt mij wel uitgesloten toch? Ik denk dat dit nog mijn grootste angst is en dat ik mezelf daardoor een beetje gek maak, het blijft maar rond spoken in mijn hoofd terwijl als ik goed nadenk:

    ik heb de pil goed geslikt, geen pillen vergeten, alleen soms wat dunnere ontlasting gehad (niet waterig)
    Ik ben tijdens de pil 3x gewoon ongesteld geworden, wel wat minder als voordat ik de pil slikte maar ik weet dat dit vrij normaal is als je de pil slikt.
    Ik heb volgens mij ook wel zo'n 6 testen gedaan verspreid over 3 maanden allemaal negatief

    Je hoort tegenwoordig zoveel rare verhalen over vrouwen waarbij die testen niet kloppen of die opeens al zoveel maanden zwanger blijken te zijn dat ik er een beetje angstig van wordt..
    Toen ik naar de huisarts ging voor mijn buikklachten vroeg zij ook of ik zwanger zou kunnen zijn, aangegeven dat ik getest had en toen zei ze dat dat dan wel uitgesloten is. Toch blijft het in mijn hoofd zitten

    Reageer
    #4

    Het is inderdaad zeer onwaarschijnlijk dat je zwanger zou zijn.

    Reageer
Reageer op: stress ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief