Ik ben 15 jaar en heb rimpels door tics

  • #1

    Hallo,

    Ik ben 15 jaar en heb tics. Ik heb vooral oogtrekkingen en daardoor best wel veel lijntjes rondom mijn ogen voor mijn leeftijd. Zullen deze vanzelf weggaan als ik stop met de oogtrekkingen?

    Reageer
    #2

    Weet niet of het nog weggaat maar ze kunnen denk ik wel minder zichtbaar worden als je meer ontspannen bent.
    Veel mensen hebben in zekere zin een soort tics, gewoontes om stress af te reageren. De ene persoon rookt, de ander bijt nagels. Dus ook kijken naar oorzaken van de spanningen.
    Je kan het ondersteunen met onder andere magnesium. Magnesium regelt samen met calcium de spierspanning en het zenuwstelsel. Alleen geen magnesiumoxide gebruiken. Verder kun je het ondersteunen met zink en vitamine b. Misschien nog wat andere stoffen. De meeste mensen hebben wel bepaalde tekorten. Ook aan bijvoorbeeld vitamine d en omega 3 vetzuren maar hiervan weet ik de invloed op tics niet.

    Reageer
    #3

    doe gewoon plastische chirurgie

    Reageer
    #4

    Tics kunnen deels te maken hebben met spanningen die je lichaam wil afvoeren maar ook met tekorten aan bepaalde voedingsstoffen en een teveel aan exorfinen. Denk ook aan het belang van voldoende zink. Een complementair genezer zou je daarbij kunnen ondersteunen.   Ook zorgen voor de juiste ademhaling. Veel mensen ademen verkeerd, vooral bij stress en de verkeerde ademhaling zorgt voor nog meer stress in je lichaam.

    Wat je gezicht betreft zou je kunnen kijken naar natuurlijke methoden, zoals cosmetische acupunctuur. Dat kan ook helpen je zenuwstelsel in balans te krijgen. Ook celzouten kunnen van binnenuit ondersteunen.

    Reageer
Reageer op: Ik ben 15 jaar en heb rimpels door tics


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief