Beroerd voelen

  • #1

    Ik heb al sinds de bevalling van mijn jongste dochter (nu 7 jaar geleden) vaak last van me echt beroerd voelen. Ik bedoel hiermee dat ik vaak last heb van mijn spieren, op wolken loop, paniekaanvallen krijg, pijnlijke plekken op mijn hoofd (niet steeds op dezelfde plek en kunnen ook steken), oogmigraine en hyperventileren met momenten. Nu als klap op de vuurpijl heb ik ook sinds maanden last van een tendinitis in mijn bil waardoor ik vaak moeilijk kan stappen omdat ik pijn heb tot in mijn enkel. Ik ben overal al geweest en nergens komt er iets uit. De dokter zegt steeds het komt door stress en dan krijg je antidepressiva mee.
    Het is wel zo dat ik makkelijk stress ls ik iets voel want mijn beide ouders zijn jong overleden. En ja ik vrees steeds dat er met mij ook iets ernstig zou gebeuren.
    Herkent iemand deze klachten? Kan dit toch komen uit een te hoge spierspanning? Het laatste dat ik te horen kreeg is dat alles komt door het feit dat ik hyperflexibel zou zijn waardoor ik niet stabiel sta en dus constant mijn spieren aanspan.
    Sorry voor het lange bericht maar ik wil me gewoon weer eens goed voelen en van het leven genieten ipv constant ergens een auwtje te hebben.

    Reageer
    #2

    Als je hypermobiel bent, is het heel goed mogelijk dat er te veel spanning op je spieren komt. Dat kan natuurlijk klachten geven. Stress en spanning kan dat nog erger maken en als je daar dan ook nog bij gaat hyperventileren ontstaan er allerhande vreemde en verschillende klachten.

    kijk maar eens welke symptomen er kunnen ontstaan door chronische hyperventilatie.
    http://www.chronischehyperventilatie.nl/index.php?page=symptomen

    Reageer
    #3

    Bedankt voor het snelle antwoord.
    Ik herken wel symptomen van hyperventilatie.
    Het jammer is alleen dat ik er gewoon vanaf wil en weer eens kunne genieten. Zonder pijn, zonder zorgen en zonder van het minste opgejaagd te gaan reageren tegen mijn kinderen.
    Mijn man begrijp het niet altijd even goed en heeft het dan vooral moeilijk met het afnemen van zin in vrijen. Maar als je je niet goed voelt heb ik toch althans daar ook minder zin in

    Reageer
    #4

    Het is wel vervelend natuurlijk....
    Voor de hyperventilatie zou je ademhalingsoefeningen kunnen doen. Voor de spierspanningen spierontspanningsoefeningen. Zelf of via een fysiotherapeut.

    Reageer
Reageer op: Beroerd voelen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief