Warme voorhoofd en lichaam maar geen koorts?

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik doe mee met de ramadan, maar sinds vorig week vrijdag heb ik enorme last van hoofdpijn, en voelt mijn voorhoofd en lichaam warm aan, ook voel ik me moe, vorig week donderdag was voor het laatst dat ik heb gevast, ik dacht in eerste instantie dat ik koorts had, maar dat zou wel vreemd zijn aangezien het super warm weer was, ik ben vandaag langs de huisarts gegaan, temperatuur gecheckt die was gewoon goed 36.7, dus ik heb geen koorts.. maar de huisarts zei dat het mogelijk is dat het door het warme weer komt en de combinatie met ramadan. Maar wat denken jullie? ik vind het super vreemd dat mijn lichaam en voorhoofd warm aanvoelen, en ik hoofdpijn heb terwijl ik geen koorts heb.. weet iemand waar dit aan kan liggen? mijn huisarts zei kijk maar nog even tot de einde van de ramadan en als het weer ook minder warm word of je dan nog steeds warm aanvoelt, zoja dan even terug komen. Ik ga natuurlijk niet door met vasten als ik me zo voel, is helemaal niet leuk en kan zo niet eens naar mijn werk toe.

    Met nieuwjaarsnacht heb ik kou gevat en werd ik verkouden, sinds dien heb ik slijm in mijn keel zitten en is het nooit weggegaan, niet dat ik er super veel last van heb maar vooral in de ochtend voel ik slijm in mijn keel zitten, door de dag heen ook wel, de dokter zelf zei dat ik moet gaan stoppen met roken ( maar dat zeggen ze standaard ) en hij zegt als je bent gestopt kijk het nog even 2-3 maanden aan als de slijm er dan nog steeds zit kan je terug komen. Heb hoestdrank gedronken maar had geen effect, nu maak ik me er toch wel een beetje zorgen om aangezien we nu al 7 maanden verder zijn, en ik denk eerlijk gezegd niet dat het door het roken komt, graag hoor ik van jullie.

    Reageer
    #2

    Dat de klachten niet door het roken zijn ontstaan, zal best zo zijn. Maar roken kan er wel voor zorgen dat de klachten aanwezig blijven of erger worden. Je huisarts zegt dat niet zomaar "standaard". Hij heeft wel een punt hoor....

    Reageer
    #3

    hallo, ik woon aan de andere kant van de wereld en heb precies de zelfde problemen wl 6 maanden maar bij droog mijn mond. Artsen komen hier ook niet uit. Hier is het wel warm maar afgelopen december niet.

    Reageer
Reageer op: Warme voorhoofd en lichaam maar geen koorts?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief