moeite met het eten van vlees

  • #1

    Ik heb eigenlijk altijd al moeite gehad met het eten van vlees. Ik denk altijd namelijk te veel over na. Inmiddels kan ik rundvlees wel eten, en ik probeer andere vleessoorten ook te eten. Alleen mijn probleem is dat ik er nog steeds een beetje moeite mee heb. Ik zou vlees het liefst met hetzelfde gemak als plantaardige producten eten. Daarom zat ik er aan te denken om naar een psycholoog te gaan voor hulp. Kan dat effect hebben?

    Reageer
    #2

    Dat zou kunnen. Een psycholoog zou eventueel kunnen helpen om van de gedachten die je bij en over vlees hebt af te komen.

    Reageer
    #3

    Het beste is om te doen waar je je zelf het prettigst bij voelt. En misschien heb je met bepaalde vleessoorten minder moeite. Wel zitten er in vlees bepaalde stoffen als vitamine B12 en carnitine die je mist als je vegetarisch eet.

    Reageer
Reageer op: moeite met het eten van vlees


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief