Blauwe plek rond moedervlek

  • #1

    Hoi!

    Sinds gister heb ik een blauwe plek rondom een van mijn moedervlekken. Op zich is dit niet zo gek, omdat ik veel moedervlekken heb, en een baan heb waar je je snel bij stoot, maar aangezien moedervlekken meestal wat extra aandacht nodig hebben, wou ik dit toch even met jullie delen.

    Denkt u dat ik even bij mijn huisarts langs zal moeten gaan?

    Bedankt!

    Reageer
    #2

    Dit lijk toch inderdaad meer op een gewone blauwe plek die dan wel toevallig op de plek van de moedervlek is ontstaan. Als er verder niets veranderd aan de moedervlek is er geen reden om naar de huisarts te gaan.

    Reageer
    #3

    Hoi!

    Ik heb sinds gisteren een blauwe plek rond mijn moedervlek, hij is me opgevallen omdat hij pijn doet wanneer ik op het oppervlak duw. Zou dit een gewone blauwe plek zijn of is er iets aan de hand met mijn moedervlek?

    Vriendelijke groeten

    Bijlagen:
    Reageer
    #4

    Dat zal dan toch gewoon een blauwe plek zijn

    Reageer
    #5

    Ik heb ineens een heel klein mooi rond heel donker moedervlek je wat er volgens mij niet eerder zat maar nu op valt omdat er blauwe plekjes om heen zitten. Is dit iets om mee naar de dokter te gaan? Omdat de moedervlek misschien nieuw is?

    Reageer
    #6

    Ik zou het zo helaas niet kunnen zeggen. Ga ermee naar de huisarts en laat er even naar kijken

    Reageer
Reageer op: Blauwe plek rond moedervlek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief