Flauwvallen, hartkloppingen, plotseling overgeven en hoofdpijn

  • #1

    Haihai
    Ik ben 19 jaar en heb erg vervelende symptomen.

    Ik heb, al ongeveer een half jaar, dagelijks hoofdpijn. Ik draag lenzen en deze hebben de goede sterkte.
    Ongeveer 3 maanden geleden ben ik voor het eerst flauwgevallen van de buikpijn. Deze pijn kwam door mijn spiraal. Is onderzocht en verder niks ernstigs aan de hand. Maar sinds dat moment val ik regelmatig plotseling flauw of word heel erg duizelig.
    Ook heb ik ongeveer 2 maanden last van hartkloppingen. Dit is niet dagelijks maar wel erg eng. Ik zit dan bijvoorbeeld op de bank en uit het niets begint m'n hart heel hard te bonken voor een aantal seconden.
    Voor de bovenstaande symptomen ben ik bij de arts geweest. Bloeddruk was goed en duizeligheid was 'normaal' voor vrouwen van mijn leeftijd (ik zelf vind dit minder normaal en ken ook geen mensen die hier ook last van hebben).

    Een aantal dagen terug moest ik plotseling overgeven, wat ik nog nooit eerder heb gehad. Ik heb de hele dag nergens last van gehad en plotseling werd mijn hoofd heel koud en begon mijn hart te bonken en heb moeten overgeven.

    Ik heb een zwangerschaps test gedaan omdat ik dit nogal wazige symptomen vond, maar deze was negatief en daarbij is de kans op zwangerschap erg klein omdat ik een spiraal heb.

    Ik hoop dat iemand mijn symptomen kan verklaren want ik vind dit erg vervelend, vooral dat ik plotseling flauwval (ook op het werk) wat erg vervelend en eng is.

    Reageer
    #2

    Duizeligheid is dus niet normaal voor vrouwen van jouw leeftijd. Je huisarts neemt je klachten blijkbaar niet erg serieus. Ik kan je alleen maar aanraden om dus terug te gaan naar je huisarts.

    Reageer
Reageer op: Flauwvallen, hartkloppingen, plotseling overgeven en hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief