koliek?

  • #1

    Hallo,

    Ik ben een meisje van 19 jaar die weleens last heeft van verstoppingen en dan vooral een opgeblazen gevoel. Ik weet heel goed dat bij obstipatie buikpijn hoort, maar mijn buikpijn is heel anders. Het zit namelijk nooit onder mijn navel maar alleen in mijn bovenbuik. Het is een zeer pijnlijke, krampende pijn. Ik heb hier al een tijdje last van.
    Ik vermoed nu dat ik een darmkoliek heb. Ik wil me hier graag naar laten onderzoeken, maar ik heb er een vraag over, namelijk: is het gevaarlijk en wat is het nou precies. De symptomen sluiten volledig aan bij mijn klachten, dus ik zou het graag willen weten.

    Groetjes.

    Reageer
    #2

    Ik denk dat het beter is, om eerst eens naar de huisarts te gaan en te laten onderzoeken wat er aan de hand is. Kolieken hoeven niet ernstig te zijn, maar zijn wel heel vervelend.

    Reageer
Reageer op: koliek?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief