Druk borst, duizelig en vermoeid

  • #1

    Hallo allemaal,

    Anderhalve week geleden kreeg ik enorme steken in mijn linkerborst. Dit heb ik eerder gehad en na een 24u meting en bloeduitslagen bleek het niet mijn hart en werd het op Tietze gehouden. Daarom hield ik het daar nu ook op.

    Ik bleef echter enorme druk op de borst houden en ben daar ook vermoeid bij. Ook word ik draaierig als ik ga staan en val ik daarbij dus ook vaak bijna om. Ook ben ik met niks doen al uitgeput. Daarom ben ik toch naar de dokter gegaan. Er is een hartfilmpje gemaakt en bloed getest op HB, leukocyten en hartinfarct. Allen waren in orde en mijn arts tast nu in het duister en houdt het op Tietze, wat ook volgens de arts de overige klachten niet verklaard.

    Mijn hart is het niet, longembolie en bloedarmoede ook niet. Er is gesproken over Pfeiffer, maar volgens mijn arts zou ik dan de hele dag moeten willen slapen en dat is niet het geval.

    Momenteel heb ik nog steeds dezelfde klachten en ze worden ook steeds erger naar mate ik (iets) meer doe. Ook heb ik soms wat last van mijn keel/hals als ik deze draai of als ik gaap.

    Is er iemand die deze klachten herkent of ideeen heeft over wat dit kan zijn?

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Heb je ook wel eens het gevoel dat je te weinig lucht in je longen krijgt en dat je dan dieper moet gaan inademen?
    Heb je meer last van de klachten als je rustig of als je druk met iets bezig bent?

    Reageer
    #3

    Het lijkt soms dat mijn ademhaling een beetje stokt ja. Dit is vooral als ik sta en dus het gevoel heb te gaan vallen. Ik ben (dan) niet paniekerig ofzo. En voor ik die steken en druk op de borst had, was de ademhaling ook helemaal geen probleem. Ook als ik op de bank zit en geen moeite heb met ademhalen, blijft de druk en heb ik soms duizelingen.

    Reageer
    #4

    Je klachten doen denken aan hyperventilatie.
    lees ook:
    http://hyperventilatiesymptomen.nl/klachten-symptomen.html

    Reageer
    #5

    Veel van de klachten komen inderdaad overeen, maar ik heb zelf absoluut niet het idee dat ik hyperventileer. Heb ook de ademhalingsoefeningen hiervoor gedaan en dit geeft geen verlichting helaas.

    Reageer
    #6

    Het probleem is dat je dat ook helemaal niet in de gaten hebt.
    Ga eens naar een fysiotherapeut die hierin gespecialiseerd is.

    Reageer
Reageer op: Druk borst, duizelig en vermoeid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief