pijn klachten in het hele lichaam

  • #1

    Hallo.
    ondanks mijn jonge leeftijd (18) heb ik op meerdere plaatsen in mijn lichaam vreslijke pijnen waardoor het mij moeite kost om een opleiding te volgen en of werk. het begon allemaal met rugklachten die ik al heb zolang ik mij kan herinneren. verder is die pijn ook in mijn knieën en gewichten van mijn hande gaan zitten waardoor ik niet eens meer goed dingen kan vastpakken. Nu de afgelopen jaren heb ik ook pijnen in/onder mijn ribbenkast en borstbeen met druk en steken en dat gaat gepaard met een opgezwollen maag en of slokdarm en darmen (alsof ik een aantal maanden zwanger ben terwijl ik niet dik ben) waardoor eten echt een lastige opgave wordt. ik ben ten einde raad want sinds een jaar verlaat ik niet of nauwelijks nog mijn bed door de pijnen en vermoeidheid. please help me?

    Reageer
    #2

    Ben je met deze klachten wel eens bij een specialist geweest?

    Reageer
    #3

    nee. wel bij mijn huisarts. maar die zegt altijd dat ik een tijdje rust moet houden. ik heb er nu okal weer nieuwe klachten bij maar ik ga nooit naar mijn huisarts omdat ik zijn conclusie alweer kan raden

    Reageer
    #4

    Dat slaat natuurlijk nergens op.
    Je hebt duidelijk klachten en dat kan niet elke keer worden afgedaan met rust nemen. Ik adviseer je om toch terug te gaan naar je huisarts en duidelijk aan te geven dat je het een beetje gehad hebt met rust nemen en dat je klachten steeds erger worden en graag een verwijzing had voor de specialist als hij/zij er zelf niets aan kan doen.

    Reageer
    #5

    Ik weet precies hoe je je voelt, ik loop er al 4jaar mee denkend dat het niks is dat ik mij aanstel en dat ik gewoon mn rust moet nemen.
    Afgelopen jaar bij mij behoorlijk toegenomen de pijn, afgelopen maanden zelfs achteruit gegaan qua spierkracht.

    Ik heb de moed bij eljaar geraapt om naar een andere huisarts tegaan. Gaan nu eerst bloed onderzoeken en als daar niks uit komt verwijzing naar de neuroloog.

    Dus zou zeggen, zoek een andere dokter!

    Reageer
    #6

    Testen op ontstekingen en vitamine ect. vraag om antibiotica je weet nooit. En kijk eens bij fibromyalgie mischien ligt het in die richting.

    Reageer
Reageer op: pijn klachten in het hele lichaam


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief