Vermoeidheid, Duizelig/Zweverig, Vlekken in het zicht, etc etc.

  • #1

    Beste lezer,

    Ik kamp al 11 jaar met chronische vermoeidheid. Ik ben al tig keer naar de huisarts geweest en die geeft mij als antwoord dat het tussen me oren zit. Ik ben ook al naar andere huisartsen geweest maar die geven mij hetzelfde verhaal of zeggen ze dat ik maar naar een homeopaat moet... Ik krijg geen doorverwijzing voor verder onderzoek.

    Laatst ben ik met ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.
    Ik was extreem vermoeid, kreeg last van extreme duizelingen en een zweverig gevoel en het gevoel dat ik moest flauwallen, blauwe handen en nagels, trillen/stuiptrekkingen, slecht zicht, geen licht kunnen verdragen, benauwd/bedrukt gevoel op de borst, hartkloppingen, verkrampingen.
    Ze namen me toch mee naar het ziekenhuis omdat ze zich toch zorgen maakte. In het ziekenhuis bleek ik ook koorts te hebben, 38,5. Na een paar bloedttesten zeiden ze me dat ik een hyperventilatie aanval heb gehad?... Ik vond en vind dit nogsteeds erg vreemd. Want hyperventilatie gaat niet gepaard met koorts.

    Afgelopen weekend ben ik met dezelfde symptomen plus buikpijn en hoofdpijn naar de huisartsenpost geweest. De dokter kon niks vinden en heeft me maar Oxazepam voorgeschreven. Daar heb ik veel aan, ben al zo moe en dan krijg ik medicijnen die me nog suffer maken. Ik heb een zoontje van 1 jaar en dan kan ik niet de hele dag op bed gaan liggen.
    Ik kreeg als advies mee maar weer naar de huisarts te gaan.

    Ik voel me niet serieus genomen, heb serieuse klachten, maar ik word maar niet geholpen, ook al is het maar een doorverwijzing naar en specialist zou ik al blij zijn, maar nee, het zit tussen me oren volgens mijn "nieuwe huisarts".

    Ik word hier zo gek van..

    Ik zal mijn symptomen die ik heb even op een rijtje zetten zodat jullie een beetje een goed beeld hebben.

    Koude rillingen, Erg stinkende zweet, Onaangename mondgeur, slapeloosheid, niet verkwikkende slaap, spierpijn, acné, uitslag, haaruitval, verminderde eetlust, misselijk, geen zin in seks, pijn bij seks, pijnlijke/jeukende hoofdhuid, gevoel van flauwallen, koorts 38 +-, snel blauwe plekken, stemmingswisselingen, vermoeidheid (al 11 jaar), duizelig, zweverig gevoel, vlekken in het zicht, buikpijn, hoofdpijn, gevoelig voor licht, naar/angstig gevoel, hartkloppingen, trillen, stuiptrekkingen, black-out's , kort-termijn-geheugen verlies, concentratie problemen, pijn in gewrichten, opgezette klieren, witte tong, witte vaginale afschijding, keelpijn, blauwe nagels/handen.

    Dit is het, ik dacht zelf aan een Candida infectie, maar zelfs daar moet mijn huisarts om liegen want dat zou "alternatief" geneeswijze voor nodig zijn en daar kon hij geen verwijsbrief voor geven.

    Ik ben zo onderhand alle huisartsen in mijn regio afgeweest.. ik weet niet meer wat ik kan doen.

    Hoop dat julli enige tips hebben.

    Mvg,
    Tamara Kolman

    Reageer
    #2

    Heb je al wat meer gehoord van je huis arts of dergelijke ? Ik heb namelijk al die punten die jij opnoemt ook ! Allemaal !! ... En mijn dokter doet er ook niks aan

    Reageer
    #3

    Helaas nogsteeds geen oplossing.

    Ik ben doorverwezen naar een internist door mijn huisarts na vele doorzeuren, maar daar kwam uit dat ik kern gezond ben ...

    Nu krijg ik zelf enorme pijn in mijn botten en gewrichten, onverklaarbare blauwe plekken... en de vermoeidheid word ook steeds erger... Ondanks ik volgens de dokters "kern gezond" ben...
    Er moet toch iets zijn? Dit kan toch niet zo uit de lucht komen vallen?

    Ik ben helemaal radeloos... ik word er onderhand zelfs depressief van, want ik heb zelf al van alles geprobeerd.
    Vitamine suplemmenten, dieten, alles wat je maar kan bedenken wat je "gezonder" zou moeten maken.
    Maar helaas niks helpt... en de dokters schijnen mij ook niet te kunnen of willen helpen....

    Radeloos ben ik..

    Reageer
    #4

    Ik denk niet dat de dokters niet willen helpen. Maar soms weten ook artsen het even niet meer.
    Welke onderzoeken zijn er allemaal gedaan?

    Reageer
    #5

    Bloedonderzoeken, verder had hij het over spierfunctie onderzoek, maar die is nooit gedaan. En ik heb een cadiogram etc gehad.

    Maar daar kwam niks uit... Verder zeiden ze dat er niks aan de hand was.

    Maar aangezien mijn klachten moet er toch iets zijn?

    Reageer
    #6

    Het enige wat ik nog zou kunnen bedenken is een verwijzing naar de endocrinoloog. Misschien dat je hormoonsysteem ontregeld is. Vraag aan de huisarts een verwijzing.

    Reageer
    #7

    Helaas wilt mijn huisarts mij geen doorverwijzingen meer geven, hij vind dat het allemaal tussen me oren zit.

    Ik zit wel te overwegen om bij een andere huisarts een second oppinion te vragen... maarja na al die tegenslagen zie ik dat ook wel erg somber in eigenlijk.

    Ik zou gewoon heel graag willen dat er wat aan mijn klachten gedaan werd, een diagnose word gesteld!
    En als een dokter het niet weet, wil ik ook het liefste dat ze dat gewoon eerlijk vertellen, maar helaas in deze maatschappij moet alles moeilijk.

    Maar ik ga de poging gewoon wagen anders ga ik andere maatregelen treffen, want zo kan je toch niet met een persoon omgaan of niet?

    Reageer
    #8

    Als hij al denkt dat het "tussen je oren"zit, had hij je dan in ieder geval kunnen doorverwijzen naar een psycholoog. Je loopt nl al lang met klachten.

    Kijk voor een andere huisarts.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dat is juist het probleem... ik heb al zeker 10 verschillende huisartsen gehad met dezelfde resultaten...

    ik ben gewoon echt klaar ermee.

    en idd dan had hij een doorverwijzing moeten doen dan psycholoog of psychiater maar volgens de huisartsen die ik heb gehad is dat ook niet het probleem...

    ziet u in wat voor een eindeloos spiraal ik ben beland?

    Reageer
    #10

    ja, dat is heel vervelend.
    Maar toch zou ik naar de huisarts gaan. Ik zou dan ook zeggen dat als hij denkt dat het tussen je oren zit hij je maar moet verwijzen. Of anders een verwijskaart naar de endocrinoloog. Geef gewoon aan dat je het zat bent en er iets moet gaan gebeuren. Soms moet je je tanden laten zien...helaas

    Reageer
    #11

    Deze klachten zijn ook bij de ziekte ME, heb ik zelf. Huisartsen denken dat het tussen de oren zit. Hoop dat je dit leest voor zondag want dan is het op tv in de ochtend bij altijd jong. Zoek ieder geval op internet naar deze ziekte.

    Reageer
    #12

    Ik weet dat het de symptomen zijn van ME, maar daar wilt de huisarts echt niet aan denken, en anders moet ik maar naar een homeopaat zegt mijn huisarts, om de diagnose ME vast te stellen moet je door alternatieve geneeswijze gaan... dat zijn letterlijk de woorden van mijn huisarts. Als je tips hebt om me toch tekunnen laten testen hierop zou ik dat ook graag willen weten 🙂

    Reageer
    #13

    Ik ben bij prof dr visser in het parkstadkliniek in Amsterdam. Dat is een cardioloog die zich gespecialiseerd is in ME.

    Reageer
    #14

    Hoi, ik zou het boek lezen van Amber Albarda, eet jezelf mooi,slank & gelukkig. Kost een tientje bij Bruna. Ik volg ook haar programma. Het ging niet goed met haar (moe,haar haar viel uit etc.) en zij kwam bij een buitenlandse arts die haar uitlegde wat voeding kan doen en hoe je dat moet doen. Boek gaat over ook over candida en problemen met de schildklier. Zou dit zeker eens gaan lezen.

    Reageer
    #15

    Ziekte van lyme? Laat je bloed checken op borrelia...

    Reageer
Reageer op: Vermoeidheid, Duizelig/Zweverig, Vlekken in het zicht, etc etc.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief