Ben ik zwanger?

  • #1

    Ik had op 12 juni onveilige sex met mijn ex vriend. Hij is in mij klaargekomen. Op 13 juni vond ik een paar druppels bloed in mijn slip, ik dacht dat het kwam door de sex (hevigheid). Maar op 13 juni in de nacht op 14 juni nam het bloed toe en bleek in ongesteld te zijn geworden. Dus ben 1 dag na de onveilige sex ongesteld geworden. Is er een kans dat ik zwanger ben? Ik ben namelijk heel erg misselijk en heb gevoelige borsten. Ik moet ongeveer 12- 13 juli weer ongesteld worden, misschien dat ik daarom misselijk ben en net mijn eiersprong heb. Ik schat de kans klein in dat ik zwanger ben omdat ik de volgende dag ongesteld werd maar kan het niet zo zijn dat de zaadcel toch bij het eitje is gekomen en dat pas mijn volgende menstruatie word uitgesteld? Ik slik geen pil of wat dan ook.

    Reageer
    #2

    Nee, je bent dus niet zwanger want je bent ongesteld geworden en zo snel kun je niet al zwangerschapsverschijnselen hebben hoor. Ik snap alleen niet dat je onveilig seks hebt. Niet eens condoom?! Wil je zwanger raken dan? Is dit jouw vaste partner? Ooit wel eens nagedacht over SOA's in plaats van baby's?

    Lola

    Reageer
    #3

    Nee, ik wil niet zwanger raken, het gebeurde ineens met mijn destijdse vriend. Gelukkig weet ik dat hij geen ziekten heeft maar dit doe ik nooit meer. Het is niet alleen bang om zwanger te raken maar een SOA is ook zeer gevaarlijk, maar weet gelukkig dat hij gezond is.

    Ik twijfelde of ik zwanger kon zijn omdat ik nu erg misselijk ben, ik moet over 6- 9 dagen ongesteld worden. Heb toch een angst dat ik zwanger kan zijn. Ik ben de nacht er op ongesteld geworden maar misschien was er al een nieuw eitje genesteld of komt dat nieuwe eitje pas nadat de menstruatie volledig klaar is?

    Reageer
    #4

    Maak jezelf niet gek. Je zegt zelf dat je ongesteld bent geworden, dus kan je niet zwanger zijn. In ieder geval fijn dat je geen SOA hebt opgelopen.

    Groetjes

    Reageer
    #5

    Ik maak mezelf gek dat ik ook zelf het gevoel krijg dat ik zwanger ben. Ik kan niks anders als wachten op mijn volgende menstruatie, dan heb ik pas een gekalmeerd gevoel. Maandag ga ik sowieso naar de dokter om het aan hem te vragen.

    Reageer
Reageer op: Ben ik zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief