ontbijtspek vast in de keel

  • #1

    Hallo ik heb een vraag,
    vandaag 28-juni-13 rond 3 uur nam ik zoals wel vaker een boterham met ontbijt spek nu heb ik hier nooit een probleem mee.
    alleen vandaag is er een stukje klem komen te zitten in me keel lijkt wel of het aan de linker kant vast zit, ik zie het en kan het pakken maar als ik er aan trek voelt dit alles behalve prettig als of er iets mee getrokken word. (mijn amandelen zijn niet geknipt) met eten en drinken gaat het niet mee naar benden ik kan gewoon slikken en ademen al voelt het wel wat ruw aan als of je beginnende keel pijn heb. wat kan ik het beste doen om het er uit te krijgen ?
    alvast bedankt

    Reageer
    #2

    als het niet weggaat, naar de dokter gaan en dit laten verwijderen!!! dit kan irritatie veroorzaken en is vervelend. het moet toch ooit weg?

    Reageer
    #3

    dank je wel voor je reactie, ik denk dat er geen ontkomen aan is en dat ik er dus aan moet geloven naar de dokter te gaan alleen ben ik bang voor de manier waarop ze dit eventueel willen verwijderen heb nog maals geprobeerd het er uit te trekken en dat voelt echt niet goed.

    Reageer
    #4

    Marielle,
    Het is wel zaak dat je zo snel mogelijk naar de dokter gaat.
    Laat even wat weten als je bent geweest.

    Reageer
    #5

    ik heb de dokterspost gebeld en aan gezien ik geen last heb van benauwdheid en geen last van het slikken moet ik ontbijtkoek proberen om dat dit al plankerig is van zich zelf hopelijk gaat het dan mee naar beneden. als dit niet werkt moet ik even terug bellen, dus ik ga vandaag heel wat ontbijt koek eten. ik ben geen held met dokters als ik daar heen gaat heb ik altijd wat aparts net zoals nu.
    dank jullie wel voor de reacties als het weg is op welke manier dan ook zal ik het hier neer zetten.

    Reageer
    #6

    Succes ermee!

    Groet
    Tandor

    Reageer
    #7

    En... is het er uit?

    Reageer
    #8

    Hallo
    gelukkig hoefden we niet naar de dokter gisteren 3 plakken ontbijtkoek op maar dat hielp niet (nou lust ik het niet eens) vla grote sloken vla genomen ook geen succes, ijs op hielp ook niet echt, en savonds chips gegeten (bugels) en toen ging die mee ! ik voelde het wel niet was een tijdje later dat het me pas op viel dat ik hem niet meer voelde wel bleef het gevoel als of je beginnende keel pijn heb en vandaag is dat al stukke minder al (kan) het gevoelig zijn bij slikken.
    kortom hij is weg en ik ben enorm opgelucht ! dank jullie wel voor de reactie`s

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: ontbijtspek vast in de keel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief