vreemd gevoel

  • #1

    Hallo,

    Ik heb hier al een tijdje last van. Het komt zo nu en dan opzetten. Ik heb het een hele tijd niet gehad.

    Ik zal het gevoel proberen uit te leggen.
    ik voel het aankomen. Het begint met wat duizelig worden en licht in het hoofd. Ook word ik soms misselijk. Daarna heb ik een heel raar tintelend gevoel wat door mijn lichaam trekt. Ik moet meestal even gaan liggen want ik voel me op dat moment niet lekker. Als ik ga liggen voelt het net alsof er ijswater door mijn lichaam loopt. Nadat ik even heb gerust trekt het weg en voel ik me nog een paar minuten slapjes maar daarna is het weer over. Dit kan soms wel 15x op een dag gebeuren. Ik vind dit ERG vervelend. Weet iemand misschien wat ik hier tegen kan doen?

    Sorry is misschien een beetje een vage omschrijving maar ik weet niet hoe ik het anders uit moet leggen.

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Hai,
    Hoe oud ben je? Is je bloeddruk ok? Rook je? Drink je? Leef je gezond? Beweeg je voldoende? Zit er diabetes in de familie?

    Pien

    Reageer
    #3

    Ik rook niet. Drinkt bijna nooit alcohol. Ben 22 jaar. Beweeg naar mijn idee genoeg. Loop stage in een voedingsmiddelenbedrijf waar ik de hele dag aan het lopen ben. Ik ga er op de fiets naar toe. Eet redelijk gezond. Af en toe een keertje McDonalds enzv. Heb zover ik weet een goede bloeddruk. Heb er nog nooit iets over gehoord. Ben bloeddonor dus daar meten ze mijn bloeddruk. heb in januari voor het laatst bloed gedoneerd. Diabetes zit niet in de familie. Dus het is voor mij echt een raadsel wat dit kan zijn

    Reageer
    #4

    Jantina,
    Welke voedingsmiddelen worden bij je werkgever gemaakt?
    Welk werk doe jij?

    Reageer
    #5

    Er worden koekjes gemaakt waar ik werk. Dus dat is vast niet zo erg :p. Ik werk in de vakanties op verschillende campings als animatie voor de kinderen. Dus knutselen en sport enzv.

    Ik heb er al een paar jaar last van. Niet elke dag gelukkig maar soms heb ik periodes dat is er last van heb en soms kan het een half jaar wegblijven.

    Reageer
    #6

    De klachten die je beschrijft lijken op een flauwte. Misschien is het goed om eens naar de huisarts te gaan voor een bloedonderzoek.

    Reageer
    #7

    Oké. Kun je een bloedonderzoek gewoon aanvragen bij de huisarts? Ik zal binnenkort even bellen met de huisarts. Leg ik het wel even uit. Ik hoop in iedergeval dat ik iets vind wat er tegen helpt.

    Reageer
    #8

    Ja hoor.
    Je krijgt bij de huisarts een verwijzing voor bloedonderzoek.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hallo,

    Sorry dat ik zo lang niks van me heb laten horen. Ben vandaag naar de huisarts geweest, en hij dacht dat mijn verschijnselen kwamen omdat mijn gehele rug en nek vast zit. Ik heb een brief meegekregen voor de fisio. Hopelijk helpt dit.

    Heel erg bedankt voor de reacties. Ik zal proberen om even te laten weten hoe het over een tijdje gaat....

    P.s mijn bloeddruk was keurig volgens de huisarts.

    Reageer
    #10

    Hai Jantina, Als de fysio niet helpt, ga dan naar een chiropractor!

    Succes en houd ons op de hoogte.

    Groet

    Reageer
Reageer op: vreemd gevoel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief