Ik heb heel wat klachten, maar het is zo vaag

  • #1

    Hallo,

    Ik heb heel wat klachten, maar het is zo vaag allemaal dat ik niet weet of ik hiermee naar de dokter moet! Want ik snap er zelf niet zoveel meer van, en ik wil ook weer niet voor niks komen. Ben altijd bang dat ze mij vinden aanstellen bijv..

    Ik heb een heel vervelende buikpijn, waarmee ik al een keer naar de dokter geweest ben. Toen is het een tijd minder geweest, maar nu begint het weer erger te worden
    Het breid zich nu ook steeds meer uit uit. Het zijn van die pijnlijke drukplekken. Gaat steeds meer opzij naar links in de zij. En sinds vandaag werd ik wakker me ook pijn rechts in de buik. Het steekt af en toe. Op die plekken voelt mijn buik een beetje hard aan voor mijn gevoel.

    Verder was ik laatst gaan Fitnessen, en had ik ineens een heel rare hartslag frequentie. Ik begon met 70. Binnen 2 minuten op 140, en toen steeg het tot 160. Toen ik nog een meting deed was het weer in 1 x onder de 70. En daarna meteen 197..

    Ik had wel al eerder wat rare pijnscheuten rond midden van borst. Bij borstbeen. Dat waren echt van die steken. Maar dit is al een stuk minder, dus nooit mee naar de Huisarts gegaan.
    Ik heb de laatste tijd wel steeds vaker dat ik duizelig ben, en duizelingen heb.

    Daarnaast heb ik ook nog last van een steeds veranderde ontlastingspatroon. Vroeger had ik echt gewoon 2 x in de week. Toen is het in 1 dag omgeslagen naar elke dag van de week. En dan soms ook nog 2 x per dag.
    En nu is het weer in 1 x omgeslagen naar 2 x en dan met moeite..

    En als laatste ben ik al heel lang snel moe en benauwd..

    Hopelijk kan iemand mij helpen.

    Groetjes, Mies

    Reageer
    #2

    Ohja, ik ben trouwens 18

    Reageer
    #3

    Mies,
    Ik denk dat de klachten die je hebt reden genoeg zijn om toch naar de huisarts te gaan. Er kan iets mis zijn met je bloeddruk.
    Het zou goed zijn om dat te laten controleren en tevens een hartfilmpje te laten maken.

    Reageer
    #4

    Dag Mies,

    ik denk dat je geen schrik moet hebben om je aan te stellen. Als jij vindt dat er iets vreemds of niet normaal is, moet je naar de dokter gaan. Daar dienen zij voor en je zal je achteraf gelukkiger voelen. Is het niets ergs, dan ben je van je stress af. Is er wel iets, dan kan de dokter er iets aan doen. In elk geval mag je niet te lang wachten. Je gezondheid is belangrijk.
    Veel succes

    Reageer
Reageer op: Ik heb heel wat klachten, maar het is zo vaag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief