onderhuidse bult bij genitiale basisvlak

  • #1

    Ik heb zojuist met het douchen een vreemde, rubberachtige onderhuidse bult gevonden op de zijkant van het stukje waar de penis en scrotrum zich bevinden, het is ongeveer de grote van mijn duimnagel en er loopt een litteken langs dat naar verhouding vrij lang is (aan de zijde die naar de genitialen wijst). Ik ben 15 jaar en ik heb geen idee wat het kan zijn, het zit te ver weg van de lies om een lymfklier te zijn, maar het doet geen pijn dus het is geen cist of parasiet en het is niet hard genoeg om een vrat te zijn. Moet ik mij zorgen maken of kan ik maar beter naar de dokter gaan morgen?

    Reageer
    #2

    Beste Anon,
    Ik kan me aan de hand van je beschrijving even niet zo goed voorstellen waar de bult zit. Ook het litteken zegt mij eerlijk gezegd niet veel. Ik herken het niet.
    Een cyste is overigens niet altijd pijnlijk.

    Ik denk dat het goed is om even langs te gaan bij de huisarts.

    Reageer
    #3

    De scrotrum en Penis zitten op een soort van verhoging, de bult zit tegen de zijkant van deze verhoging aan, direct naast de scrotrum. Het litteken loopt tussen de bult en de scrotrum tot net voorbij de penis.

    Reageer
    #4

    Wat Tandor adviseert:
    Ga naar je huisarts.
    Har

    Reageer
    #5

    Beste Anon.
    Voor een klier is het inderdaad een vreemde plek.
    Heb je echt geen idee hoe je aan dat litteken komt? Is je dat ook nooit eerder opgevallen?

    Reageer
    #6

    Nooit eerder opgevallen nee, het lijkt erop dat het is ontstaan met die ene bult. Dat of er is een worm ballistiek gegaan maar dat zou je moeten voelen. Lijkt een beetje alsof iemand er slordig heeft genaait.

    Reageer
    #7

    Anon, je humor is goed.

    Ik kan zo ongezien echt niet zeggen wat het zou kunnen zijn. Ik denk dat je er goed aan doet om even bij de huisarts langs te gaan.

    Groet
    Tandor.

    Reageer
    #8

    Ben net wakker geworden, en er kwam wit spul uit dat vrij dun was (ergo: verdunt als je het aanraakt). Veel te dun om etter te zijn, ik denk dus dat het gewoon een puist is om u tegen te zeggen.

    Wel abnormaal groot.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik zou me maar niet teveel zorgen maken. Een doktersbezoek op zeer korte termijn lijkt mij niet nodig. Mocht de klacht na een week niet verminderen, dan zou ik de huisarts bezoeken.

    Met vriendelijke groet, Bram

    Reageer
Reageer op: onderhuidse bult bij genitiale basisvlak


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief