Hard bult, niet blauw op scheenbeen.

  • #1

    Hoi,

    Ongeveer 2 weken gelden is er behoorlijk hard op m'n scheenbeen geslagen met een hockeystick. Gevolg was dat er een diep wondje ontstond. Er kwam echter geen grote blauwe plek omheen (ik krijg niet snel een blauwe plek). Nu is de wond redelijk genezen, maar zit er onder m'n huid een dikke bult. Het doet niet heel erg pijn als ik er op druk, maar het voelt wel raar. Ik kan de bult niet verplaatsen en ik heb ook geen uitslag o.i.d. nou vraag ik me af wat dik kan zijn. Het voelt veel harder aan dan het weefsel eromheen.

    Weet iemand wat dit is, of heeft iemand dit zelf ook?

    Reageer
    #2

    Hai, ik heb dat op beide scheenbenen gehad (ook door een hockeystick). Het heeft lang geduurd voordat het was genezen en de zwelling had afgenomen. Nu heb ik twee 'putjes' als littekens. Ik weet niet hoe het bij jou gaat verlopen, maar bij mij is het dus zo gegaan.

    Groetjes

    Reageer
    #3

    Dankjewel voor je reactie

    Reageer
Reageer op: Hard bult, niet blauw op scheenbeen.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief