Ik heb een volgezogen witte teek moeten verwijderen.

  • #1

    Ik had al sinds 1 1/2 week af en toe een beetje jeuk onder mijn penis ballen, voelde aan als een bult. Aangezien dit een moeilijke plek om te bekijken is, nam ik mij niet de moeite niet om het te bekijken. Vandaag had ik weer stevige jeuk, en voelde dat de bult gigantisch groot was geworden, ik keek in de spiegel, en zag iets groots en wits. Ik dacht er echter niet bij na dat dit een parasiet kon zijn, en trok het met alle kracht eruit. Ik schrok natuurlijk enorm, ik ben als de dood voor insecten en zeker op deze plek. Nu is mijn vraag, zijn deze witte teken gevaarlijk als ze al langer dan 1 1/2 week zich gevestigd hebben? Ik las dat deze uit middel-europa kwamen en zelf eieren leggen bij dieren, maar weet niet of dit ook bij mij het geval kan zijn. Dit klinkt allemaal erg raar, maar ik zit er behoorlijk mee.

    Reageer
    #2

    Hallo, ik zou toch eens naar de dokter gaan om dit na te kijken.
    Ik weet dat dit niet leuk is als man, maar als een teek langer dan 24h aan je lichaam heeft gezeten, zou je dit best laten nakijken bij de dokter.

    Reageer
    #3

    Het was een berichtje uit 2013.........
    De vraagsteller zal ondertussen wel bij de dokter geweest zijn.

    Reageer
    #4

    de wiite teek is een volgezogen rode teek en heet ook wel de marcella teek

    Reageer
Reageer op: Ik heb een volgezogen witte teek moeten verwijderen.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief