Pijn en steken in mijn keel, slokdarm en mijn borstholte

  • #1

    De afgelopen 2 weken heb ik iedere keer pijn en steken in mijn keel, slokdarm en mijn borstholte.
    Ik dacht dat het een allergische reactie was, maar het blijft helaas aanhouden.

    Iedere keer als ik eet of drink, na iedere hap of slok, gaat mijn keel steken, lijkt alsof er een brok zit, en die brok glijdt heel langzaam en pijnlijk naar beneden.

    Helaas blijft de pijn erna aanhouden, alsof er continu een brok in mijn slokdarm blijft zitten. Dit blijft een stekend gevoel geven.

    Ook komt die 'brok' soms omhoog lijkt het, weer terug naar mijn keel. Dan lijkt het alsof er heel veel lucht zit (Ik kan dan helaas geen boer laten. Soms wel maar dat lucht dan niet op). en dan moet ik een keer slikken, dat steekt dan weer pijnlijk in mijn keel, en vervolgens glijd het weer terug naar beneden.

    Ik heb geen flauw idee wat er aan de hand is. Mijn moeder heeft het blijkbaar ook gehad toen ze 20 was. Bij haar heeft het 2 jaar lang geduurd, maar was het niet zo aanwezig. Aangezien dit zeer vervelend en pijnlijk is, hoop ik dat er misschien wat aan te doen is?

    Reageer
Reageer op: Pijn en steken in mijn keel, slokdarm en mijn borstholte


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief