duizelig, misselijk, ..

  • #1

    Hallo,
    een half jaar geleden toen ik s'avonds in mijn bed lag begon ik mij ineens heel draaierig te voelen, begon te zweten en te trillen, raar gevoel in mijn benen en kreeg ik hartkloppingen en het gevoel dat ik moest overgeven, ik ben toen even rechtop gaan zitten en dronk wat water, toen ging het even later weer weg. Na een maand of 2 kreeg ik die symptonen weer en weer gingen die na een kwartier weer weg. Nu in augustus kreeg ik dat weer op het werk, ik at dan een tussendoortje, dronk een cola en at nog een paar druivensuikers, toch bleven de symptonen aanhouden. Na een paar dagen last ging ik naar de dokter, die heeft bloed getrokken en dacht misschien dat het aan mijn pil lag die mijn lever aantastte. Uiteindelijk bleek uit het bloedonderzoek dat er niets mis was met mijn pil, dat ik niet zwanger was, maar dat ik bloedarmoede had. Had véél te weinig ijzer en vitamine B. Ik kreeg ijzerpillen en moest vitamine B laten inspuiten. Nu 3 maand later na dat doktersbezoek ben ik zeer regelmatig nog duizelig en word ik misselijk met soms nog trillen en dat raar gevoel in m'n benen, ook het gevoel dat er heel de tijd iets in m'n keel zit. Ook is het regelmatig als ik ergens naar kijk, maakt niet uit wat, dat dat precies zo een beetje van links naar rechts heel de tijd beweegt.
    Ik vind het gewoon raar dat na 3 maanden de symptonen er nog zijn en heb een beetje bang om weer naar de dokter te gaan. Iemand die zich hier nog in kan vinden of weet wat het misschien zou kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    Ik zou teruggaan naar de huisarts. Je klachten zijn immers niet verminderd... Laat je weten wat de diagnose is?

    Reageer
Reageer op: duizelig, misselijk, ..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief