Klein bewegend bolletje bij anus

  • #1

    Hallo,

    Ik heb sinds gisteravond een best klein bolletje ontdekt bij mijn anus. Helemaal buiten zeg maar. Ik ben 17 jaar. Het bolletje is bewegelijk, het is niet zo hard. Het doet geen pijn maar geeft een heel klein beetje een drukkerig gevoel op de huid. Misschien heeft het wat te maken met aambeien wellicht heb ik hier last van. Ik heb namelijk vaak bloed op het wc papier na het ontlasten maar dit komt van scheurtjes die ontstaan in de anus bij het ontlasten zover ik weet want ik voel het soms scheuren door te harde ontlasting. En het jeukt ook vaak.

    Hieronder een foto van internet die ik heb gemarkeerd met de plek waar het bolletje zit. [img size=610]http://www.dokter.nl/media/kunena/attachments/legacy/images/bureaublad.jpg[/img]

    Reageer
    #2

    Kan een uitwendige aambei zijn of een anusfistel of... Ik denk dat je toch beter even naar de huisarts kunt gaan met je klacht want hij kan je lichamelijk onderzoeken en een diagnose stellen. Laat je weten hoe het verder gaat met je?

    Reageer
    #3

    ja zeker.

    Reageer
    #4

    Kleine anusscheurtjes kun je behandelen met zinkzalf maar als je echt altijd bloed verliest tijdens ontlasten, denk ik eerder aan aambeien. Er bestaat crème en zalf die je zonder recept kunt kopen, maar als je veel last hebt, ga dan even naar de huisarts. Hij ziet dagelijks billen en borsten en piemels, dus is echt wel wat gewend.

    Succes

    Reageer
Reageer op: Klein bewegend bolletje bij anus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief