Controle leverhemangioon?!

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb even een vraagje. In november vorig jaar is er na een buikecho een hemangioom op mij lever ontdekt. Niks ergs, ik hoefde mij er niet druk over te maken..maar ik moest wel over 6 maanden weer een echo laten maken voor controle. Hypochonder als ik ben, maak ik mij dat natuurlijk snel om. Waarom en controle als het rock niks ergs is. Ik heb inmiddels weer een verwijsbrief opgehaald en nog gevraagd of ik mij ongerust moest maken. Dat hoefde niet..

    Nu ga ik maandag een afspraak maken(wat laten als 6 maanden maargoed...) Mijn vraag is dus: heeft heman hier ook ervaring mee?? En waarom laat de huisarts mij na een half jaar weer controleren op een (onschuldige) hemangioom??

    Hoop dat jullie mij kunnen helpen

    Reageer
    #2

    Ik heb er geen ervaring mee, maar gewoon ter controle dus, zoals de arts zei. Je gaat toch ook elk jaar naar de tandarts, voor controle?

    Reageer
Reageer op: Controle leverhemangioon?!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief