pijnlijke buik

  • #1

    hallo, ik heb de laatste paar maanden last van een pijnlijke harde buik, dit is van de maagstreek tot aan het schaambot. ik wordt ook niet ongesteld meer, ik was bang zwanger te zijn en heb al meerdere keren een zwangerschapstest gedaan. deze waren alle keren negatief. het is een zeurende, stekende pijn, moet vaak plassen en heb geregeld bloed bij mijn ontlasting. ik ben hiervoor al bij de dokter geweest en heb een bloedonderzoek gehad. hier kwamen geen rare dingen uit. ben doorverwezen naar het ziekenhuis, maar hiervoor moet ik wachten tot 12 juli.. ik ben een meisje van 20 en 7 maand geleden bevallen van een prachtzoon.

    heeft iemand ideeën/ tips wat het kan zijn?

    Reageer
    #2

    Hai, bloed bij de ontlasting kan duiden op aambeien. Ook inwendige aambeien. Ik zou een coloscopie aanvragen en een echo van de buik. Je bent niet ineens zwaar afgevallen? Daar kan je menstruatie ook door wegblijven. Of geef je borstvoeding? Gefeliciteerd met je zoontje.

    Groetjes, Emmeke

    Reageer
Reageer op: pijnlijke buik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief