CMV 2 jaar actief, uitscheiding 1 melkklier ernstige acne etc.

  • #1

    Van jongs afaan ben ik gezegend met Astma en een slecht immuun systeem. mijn hele leven last van constipatie en sinds mij 10de ernstige acne. ik ben nu 24. Sinds 2 jaar heb ik nog andere klachten;

    Harde bultjes op lymfeklieren in nek hals kaak en liezen, algehele melaise, slaapproblemen, ik slaap ongeveer 9-12uur per dag, ik heb nauwelijks conditie en na een simpele taak als stofzuigen moet ik gewoon even liggen.

    Sinds een jaar geleden heb ik last van "zenuwpijn" in sommige delen van mijn lichaam(bovenarm,onderarm heup) in rust voel ik niets, de huid voelt verdoofd(zoals na een tandarts bezoek) en bij rek op het betreffende deel schreeuw ik het een seconde of 20 uit van de pijn waarnaar deze veer gewoon overgaat in het verdoofde gevoel.

    Sinds een maand geleden scheid 1 van mijn melkklieren in de linker borst een pus/melk achtige substantie uit (een goede druppel wit/grijs vocht telkens als ik de klier stimuleer) Ik moet dinsdag voor een mammografie waar ik erg tegen op zie, deze heb ik op mijn 22ste ookal gehad toen er opeens 2 harde bulten op dezelfde borst zaten, dit waren cystes en moesten per echo gecontroleerd worden, heeft een mammografie wel zin op dit moment? De cystes zijn nog aanwezig dus lijkt het mij dat ze daarna alsnog een echo moeten doen.

    Ik eet geen vlees, enkel biologisch en slik behalve Roaccutane (acne) geen medicijnen. Zo nu en dan heb ik wel een prednisonkuur(3-5 keer per jaar) voor mijn astma en een antibiotica kuur voor mijn blaasontstekingen (4-8 keer per jaar)

    Ik heb al 2 jaar een actief CMV virus, de huisarts zegt dat dit normaal is maar omdat deze nu al zo lang zo erg verhoogde waarden laat zien wil hij dit nu toch verder onderzoeken.

    Het is denk ik duidelijk dat dit erg veel stress met zich meebrengt, ik heb een dagbesteding van 4 uur per dag waarbij ik buiten met paarden bezig ben. meer dan dat kan ik niet aan, zelfs het huishouden moet ik uitbesteedden. Ik ben zo langzamerhand echt ten einde raad. Ik ben een paar keer bij een internist geweest die een echo van mijn lever heeft laten doen en een paar bloedonderzoeken.

    Mijn ontstekingswaarden zijn laag, ik ben getest op een tumor aan de hypofyse en behalve het CMV is er nooit wat gevonden.

    Sinds ik goed op mijn voeding let (2jaar) merk ik zeker vooruitgang in mijn astma maar helaas maakt het voor de andere kwaaltjes geen verschil.

    Ik hoop echt dat iemand deze symptomen aan elkaar kan linken of misschien zelfs herkent.

    Reageer
    #2

    Meer dan de helft van alle mensen is drager van het cytomegalovirus (CMV), vaak zonder ooit aan een duidelijke ziekte te hebben geleden. Bij volwassenen kan het CMV ziekteverschijnselen veroorzaken die lijken op de ziekte van Pfeiffer en gepaard gaan met keelontsteking en leverfunctiestoornissen.

    Reageer
    #3

    Hallo,
    Vroeg mij af of je inmiddels genezen bent van t cmv. Ik heb er namelijk ook al langer dan 2 jaar last van

    Reageer
Reageer op: CMV 2 jaar actief, uitscheiding 1 melkklier ernstige acne etc.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief