Constant dorst en ontsteking in bloed

  • #1

    Beste

    Ik ben enkele dagen terug bij de dokter geweest ik heb toen al mijn klachten op tafel gegooid als in:
    moe, flauw voelen, lage bloeddruk, moeilijk toiletbezoek(zeer weinig kunnen gaan en vrij pijnlijk) en vaak maagpijn (en zure oprispingen).. ook had hij mijn oren uitgespoten want die zijn altijd zo snel verstopt..
    een ding vergat ik te vragen nl:

    Ik heb ook echt constant dorst. En dan ook heel veel dorst, heb constant een droge mond..
    Hoeveel en wat ik drink maakt niet uit als ik niet drink wordt ik moe, krijg ik hoofdpijn , krijg ik soms al is warm.. als ik geen (grote) hoeveeilheid frisdrank drink maar voornamelijk water verhoogt dat mijn hoeveelheid plassen niet, ik ga in vergelijking met huisgenoten echt weinig naar de wc.. wat kan dit zijn?

    en de dokter had mijn bloed geprikt het enige wat er in stond was dat ik een ontsteking heb.. meer zei hij er niet over en had mijn moeder via telefoon niet gevraagd. dat beetje keelpijn/ snotverkoudheid van enkele dagen ervoor kan dat mijn 'ontstekingswaarden' zo verhogen ? want het was bijna over met die verkoudheid :s en ik heb constant verkoudheden eigenlijk..

    Ik kreeg van de dokter vitaminepillen, pillen tegen zuur en laxerend middel in oploszakjes voorgeschreven na mijn bezoek en voor de uitslag..

    Kan iemand me helpen met de dorst problemen en met dat van die ontsteking? moet ik opnieuw bij de dokter voor meer uitleg? of hoef ik me niet ongerust te maken?

    danku!

    Reageer
    #2

    ohja, ik weet niet of het er toedoet maar heb er ook vaak last van dat als ik in de zetel lig dat mijn voet/hand/arm/been slaapt en het wordt niet snel 'wakker' .. toen de dokter mijn bloed nam (5 buisjes ofzo) tintelde mijn hand ook verschrikkelijk hard..

    Reageer
    #3

    Hai Liesje, ik zou zelf de huisarts even terugbellen en vragen wat voor ontsteking hij heeft gevonden. Dan kun je hem meteen vertellen van dat vele drinken maar weinig plassen. Zelf drink ik ook meer dan gemiddeld en heb waarschijnlijk een grote blaas want ik hoef niet, zoals veel vrouwen, na elk kopje thee weer.

    Groetjes Tara

    Reageer
Reageer op: Constant dorst en ontsteking in bloed


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief