Wisselende pijn bij lies en/of schouder (rug)

  • #1

    Hallo,

    Al zo'n vier weken heb ik last van wisselende pijnklachten die constant lijken te verspringen. Momenteel zit de pijn onder mijn rechter schouder wat zorgt voor pijn bij inademen/hoesten en het bewegen van de schouder/arm. Tegelijkertijd heb ik pijn in mijn rechter lies met uitstraling naar rechterknie/been. Dit zorgt er voor dat bewegen moeizaam gaat, opstaan/draai bewegingen/zijwaartse bewegingen. Ook de onderrug is veel stijver dan gebruikelijk, het vooroverbuigen lukt op sommige momenten vrijwel niet, wat het aandoen van sokken soms erg lastig kan maken.

    De pijn is vrij heftig maar het vreemde is dat de pijn morgen in zijn geheel weer verdwenen kan zijn om dan de dag erna weer terug te komen maar dan soms ineens aan de andere kant, het wisselt continue en verstoord mijn slaapritme behoorlijk. Ik ben hiervoor al langs de huisarts geweest maar precies op een dag dat ik geen last had dus dan wordt je weer richting huis gestuurd.

    Nu heb ik al jaren lage rugklachten en stabiliteitsproblemen en ben ik heel consequent met de oefeningen om alles goed soepel te houden. Tevens sport (korfbal) ik tweemaal per week, waarbij de klachten na de warming-up meestal voldoende weg zijn getrokken, en de dag na het sporten is het niet zo dat alles weer helemaal vast zit, ook dit wisselt.

    Ik werk 40u per week vrijwel constant achter de pc maar zorg er zelf voor dat ik zo af en toe even achter het scherm weg ben, plus heb ik deze baan al sinds september. Ik ben benieuwd of er iemand een idee heeft wat dit kan zijn... momenteel heb ik nog weinig zin om weer bij de huisarts aan te kloppen om weer naar huis te worden gestuurd met de opmerking dat hij niets kan vinden..

    Reageer
Reageer op: Wisselende pijn bij lies en/of schouder (rug)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief